Expo Sport și agrement, de azi până duminică, la Romexpo

Expoziţia de articole sportive, echipamente şi accesorii – EXPO SPORT ŞI AGREMENT (www.exposport.ro) are loc între 25 şi 28 februarie, în Pavilionul C6 al Centrului Expoziţional ROMEXPO.

Evenimentul îşi doreşte promovarea sportului în rândul tuturor categoriilor de vârstă.

Pe parcursul celor patru zile ale manifestării, pasionaţii şi practicanţii diverselor sporturi vor avea acces atât la echipamente şi accesorii, cât şi la sfaturi provenind din partea producătorilor, distribuitorilor şi  profesioniştilor din domeniu.

 Aţi auzit de schiul de vară?

Nici noi! ;D Dar la Târg veți găsi ceea ce se cheamă schiul-role!

Iubitorii schiului alpin, ai snowboarding-ului sau al schiului fond au posibilitatea, în cadru evenimentului de la Romexpo, să testeze așa ceva.

Aceste echipamente au fost concepute pentru a ţine în formă, pe timpul verii, sportivii profesionişti, existând campionate mondiale de schi-role chiar în calendarul competiţional al Federaţiei Internaţionale de Schi.

cam așa arată:

schi role, foto credit, Expo Sport si Agrement

schi role, foto credit, Expo Sport si Agrement

La Expo Sport şi Agrement se găsesc echipamente pe role, cu durabilitate mai bună, datorată noilor tehnologii care sunt destinate creşterii performanţei în manevrabilitate. Pentru vizitatorii expoziţiei, în perioada 25-28 februarie 2016, se aplică reduceri cuprinse între 10 şi 20%, la precomenzile pentru achiziţionarea unor astfel de produse.

Pardoseli pentru discipline sportive

Companii din domeniul amenajărilor interioare şi exterioare pun la dispoziţia vizitatorilor oferte diverse de produse indispensabile practicării diferitelor sporturi.

Printre produsele care vor fi prezentate se numără şi pardoselile destinate unor sporturi precum: atletism, schi, tenis, baschet, futsal (fotbal de sala), hochei, etc.

Publicul interesat va avea acces la pardoseli sportive atât pentru exterior, cât şi pentru interior, moderne şi uşor de instalat, aparţinând unor branduri internaţionale cunoscute.

 Reduceri semnificative, pentru suplimente nutritive

Astfel, cei preocupaţi de un stil de viaţă sănătos şi de activităţi sportive ce presupun un efort susţinut şi un consum caloric mare vor găsi la târg suplimente nutritive prezente în premieră pe piaţă românească. Vom vedea despre ce este vorba și vă spunem! În aceste zile, produsele pot fi cumpărate cu cel puțin 20% discount.

Demonstraţii de oină

Sportul nostrum naţional, oina ( pe asta o știați J ), va fi prezent la târg în cadrul proiectului Iubesc Oina. Astfel, pe tot parcursul desfăşurării competiţiei vor avea loc sesiuni de iniţiere în oină, o serie de concursuri şi meciuri demonstrative, care să promoveze şi să educe copii şi adulţii în sensul practicării acestui sport.

Din cadrul expoziţiei nu vor lipsi accesoriile şi articolele destinate sporturilor extreme, spun organizatorii. Vizitatorii vor putea asista şi la diverse demonstraţii prin care se urmăreşte promovarea sportului în rândul copiilor şi tinerilor.

Pe parcursul Export Sport şi Agrement 2016 se vor desfăşura sesiuni de networking între specialişti, sportivi începători şi profesionişti, autorităţi în domeniu şi asociaţii de profil.

Evenimentul este organizat în aceeaşi perioada cu Târgul de Turism al României-ediţia de primăvară (www.targuldeturism.ro ) şi TMA – Festivalul de spiritualitate, medicină alternativă şi terapii complementare (www.tma-expo.ro ).

Program de vizitare:

  • 25 – 27 februarie 2016 (joi-sâmbătă): intre 10.00 si 18.00
  • 28 februarie 2016 (duminică): intre 10.00 si 16.00

Loc de desfasurare:

Pavilionul: C6

Acces:
Bilet intrare adulti / studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Tarif acces parcare : 3 lei/ ora

Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei  de vanzare bilete de pe website-ul www.exposport.ro

 800 x 407 px - Exposport si Agrement 2016 - RO

Previous Post

Adrian Mila: Am început să fac sport la 46 de ani. Am descoperit o libertate și o fericire pe care nu credeam să le mai găsesc

Next Post

Bucharest Running Club anunță competițiile mari de alergare stradală din București pentru 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top