New entry: Băneasa Trail Run, ediția de primăvară!

Duminică, 24 aprilie, toți alergătorii sunt așteptați în pădurea Băneasa la ediția de primăvară a evenimentului Băneasa Trail Run, powered by Băneasa Shopping City.

Organizatorii lansează o nouă provocare de a alerga pe unul dintre cele doua trasee din padure: cel de cros – 10,5 km – (detalii traseu: http://goo.gl/tj6Ezo) sau cel de semimaraton – 21 km – (detalii traseu: http://goo.gl/Df3UKN). Peste 400 de participanti au fost confirmati. Locurile disponibile sunt limitate la 750. Deși traseul urmează aceeași potecă, peisajul va fi diferit primăvara față de ediția precedentă de iarnă. Chiar și alergătorii cu experiență pe acest traseu vor avea nevoie să folosească marcajul oficial pentru orientare.

credit foto Baneasa Trail Run

credit foto Baneasa Trail Run

Comunitatea din jurul evenimentului Băneasa Trail Run devine din ce în ce mai numeroasă. Acest lucru reprezintă pentru noi o mare bucurie, dar și o responsabilitate. Vom oferi alergătorilor aceeași experiență, dar vom schimba anotimpul.”, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației Trăiesc Sănătos.

Până pe 28 februarie, înscrierile pot fi achitate exclusiv online, cu cardul bancar. Taxele de înscriere pornesc de la 75 de lei și ajung pana la 120 de lei în funcție de numărul de locuri ocupate.

Kitul de concurs va conține un produs special pentru alergare, bidon de hidratare și baton energizant de la PowerBar, numărul de concurs personalizat, cip de unică folosință. Fiecare alergător va primi medalie de finisher.

,,Băneasa Trail Run inseamna provocare, prietenie si aventura. Sunt 3 cuvinte cheie pe care le vom folosi in cele 3 editii de anul acesta. Fiecare alergator are motivatia lui pentru care vine sa alerge la Baneasa Trail Run. De la organizare, traseu memorabil pe potecile padurii, pana la prilejul de a iesi cu prietenii la aer curat, fara sa plece de fapt din Bucuresti, a declarat Theodor Manolache, Partener al Running Media Consulting.

Pentru ca evenimentul este în ziua de Florii si este dezlegare la peste, participantii pot opta pentru o portie de saramura de crap cu mamaliguta la finalul cursei.

Actiunea de ecologizare a padurii Baneasa va continua si la aceasta editie . Ea va avea loc in data de 3 aprilie si avem ca obiectiv depasirea volumului de 20.000 de litri de deseuri adunat anul trecut.

Pentru acomodare, alergatorii sunt invitati la antrenamente oficiale pe traseul de cros in datele de: 13 martie, 27 martie si 10 aprilie..

 „Băneasa Shopping City susține și cea de-a 5-a ediție a Băneasa Trail Run, continuând astfel să se implice activ în comunitate prin sprijinirea membrilor acesteia în reinventarea și redefinirea stilului personal. Acest lucru înseamnă implicit și susținerea unui stil de viață sănătos, din care sportul și activitățile în aer liber nu pot lipsi”  a declarat Alexandru Bogdan, Marketing Director al Băneasa Shopping City

Urmatoarele doua editii vor avea loc pe 4 septembrie (Baneasa Autumn Trail Run), respectiv 11 decembrie (Baneasa Winter Trail Run).

Pentru mai multe detalii despre editia de primavara accesați http://baneasatrailrun.ro/spring-trail-run/  sau pagina seriei Baneasa Trail Run: www.baneasatrailrun.ro

De asemenea, ne gasiti si pe facebook la https://www.facebook.com/BaneasaTrailRun  

 Powered by: Băneasa Shopping City

Parteneri: BCR,  Ciuc Natur Radler, Carrefour, PowerBar, Eisberg, Barilla, Casa Alba

Parteneri media: Kiss FM, Preda Publishing

Pareneri tehnici: Stejarii Country Club, Netopia mobilPay, Romprest, Web2sms, Quantix Marketing Insights, MySportsPhotos, Smart Atletic, Asociația Bucharest Running Club

BTR Series

Previous Post

Bucharest Running Club anunță competițiile mari de alergare stradală din București pentru 2016

Next Post

Andreea Călugăru: Antrenamentele mele sunt planificate și prioritizate după principiul „fără nicio scuză”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top