Alergătorii sunt așteptați la prima ediție a Semimaratonului Buftea

Asociația Pegas Triatlon Club organizează, in premieră, Semimaratonul Buftea, concurs ce va avea loc în data de 1 octombrie 2017. Sunt deschise 3 probe: 7, 14, 21 km.

Înscrierile la prima ediție a Semimaratonului Buftea se fac completând formularul disponibil la pagina www.buftea21km.ro.

 

 

“Avem o dublă premieră. Ne face placere să anunțăm nu doar că Buftea găzduiește pentru prima oară un semimaraton, dar și că, în acest an, sportivii participanți la probele de 21 și, respectiv, de 14 kilometri vor puncta în clasamentele probelor inferioare. Astfel, un sportiv bine pregătit, înscris la cursa de 21 de kilometri, are șansa să își demonstreze nu doar rezistența, ci și viteza, regulamentul nostru permițându-i să puncteze și la probele de 7 și 14 kilometri, de fiecare dată când parcurge bucla de 7 kilometri”, a declarat Cosmin Rogoveanu, reprezentantul Asociației Pegas Triatlon Club.

Asociația Pegas Triatlon Club organizează, anual, și competițiile Pegas Triatlon Buftea, Pegas Duatlon Buftea și Cozia Mountain Run. Până în prezent, Asociația a organizat, în orașul Buftea, patru concursuri de duatlon și patru competiții de triatlon.

Previous Post

Toamna aceasta alergăm pentru pădure la Crosul Pădurii Copiilor!

Next Post

Răzvan Staicu: Singura persoană care mă încuraja şi îmi spunea că voi bate recordul era Mihai Baractaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top