Home Competitii Au început înscrierile pentru Maratonul Olteniei!
Au început înscrierile pentru Maratonul Olteniei!

Au început înscrierile pentru Maratonul Olteniei!

0
Distribuie pe:

Maratonul Olteniei, powered by CEZ România, pune pentru al 5-lea an consecutiv Râmnicu Vâlcea pe harta competiţiilor de MTB şi alergare montană şi lansează invitaţia tuturor iubitorilor de sport în aer liber de a intra în ritmul naturii şi al faptelor bune.

Maratonul Olteniei este ocazia perfectă de a explora frumoasa regiune deluroasă din vecinătatea oraşului Râmnicu Vâlcea şi de a lua parte la un eveniment sportiv de Trail Running şi MTB Cross-country.

 

 

Astfel, pentru ediţia din 2017, alergătorii şi bicicliştii amatori se vor putea întrece în patru probe consacrate, MTB Cross-country pe două variante de traseu: scurt, de aproximativ 33 km, şi lung – de 51 km şi Trail Running pe două trasee: unul de semimaraton, de 22 km, şi un cros de 10,5 km.

Contravaloarea taxelor de participare şi cea a donaţiilor individuale făcute de sportivi direct pe site, alături de cele ale partenerilor şi cele ale companiei CEZ România vor fi direcţionate integral către dotarea cu echipamente medicale performante a Centrului de Transfuzie Sanguină (CTS) Vâlcea.

Ce a făcut MO în 2016

Anul trecut s-au înscris la start 543 de sportivi – 292 participanţi la cursa de MTB, 256 de participanţi la cursa de TRAIL şi 135 de copii cu vârste între 4 şi 13 ani. Ajutoare de nădejde au fost cei 102 angajaţi CEZ înscrişi ca voluntari. Maratonul a avut loc sub deviza „cursa 4×4 pentru corpul tău!”

 

Suma strânsă din taxele de participare, la care s-a adăugat cea donată de CEZ România, în valoare totală de 15.000 Euro, a fost utilizată pentru achiziţionarea unui sistem chirurgical cu radiofrecvenţă pentru dotarea Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea.

 

Informatii detaliate sunt și la www.maratonulolteniei.ro şi paginile de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei şi https://www.facebook.com/energiepentrubine.

 

* Primii 50 de participanţi care se înscriu la fiecare dintre probe (MTB 33/MTB51) sau TRAIL (TRAIL 10/TRAIL 22) au o taxa promoţională de 50 lei;

Primii 5 participanţi care aleg pachetul combo MTB+TRAIL au o taxa promoţională de 75 lei (indiferent de combinaţia aleasă). Perioada de valabilitate a ofertei Happy este până pe 19 mai, în limita locurilor disponibile.

 

Cum te înscrii:

  1. Completează formularul de înscriere disponibil online, pe site.
  2. Plăteşte taxa de înscriere prin una dintre următoarele variante:
  • Plata online urmând linkul cu instrucţiunile
  • prin transfer bancar în contul Asociaţiei Smart Atletic Team, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Niculae Titulescu din Bucureşti, cont în lei – RO50BACX0000001250372000, CIF – 30822917.

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *