Home Competitii Cross Duatlon în Munții Călimani!
Cross Duatlon în Munții Călimani!

Cross Duatlon în Munții Călimani!

0
Distribuie pe:

Singura competiţie sportivă de Cross Duathlon din Judeţul Bistriţa-Năsăud continuă şi în această vară cu ediţia a 2-a, în aceeaşi regiune ca şi anul trecut, zona Dealu Negru-Munţii Călimani.

 

(c) Duatlonul Haiducilor

 

Dacă la prima ediţie au participat 42 de sportivi, atât amatori cât şi profesionişti, pe 1 iulie 2017 se aşteaptă un număr dublu de participanţi la concursul ce îmbină alergarea montană cu ciclismul montan.
Probele la care sportivii se vor întrece sunt:

STANDARD (8 km alergare + 25 km ciclism + 4 km alergare)

SPRINT (3 km alergare + 10 km ciclism + 1.5 km alergare)

TEAM, echipă de 2 concurenţi, fiecare având o singură probă de parcurs (12 km alergare sau 25 km ciclism).
Printre participanţii la această ediţie se vor află şi sportivii loturilor naţionale de Cross Duathlon şi Cross Triathlon ale României, aceştia concurând cu scopul de a se antrena cât mai bine înaintea campionatelor europene de Cross Duathlon şi Cross Triathlon ce se vor desfăşura la sfârşitul lunii iulie, în Târgul Mureş.

Înscrieri, detalii şi regulament pe www.nouagandire.ro în secţiunea Competiţii. Organizator al competiției este Asociația Club Sportiv Triatlon Bistrița.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *