Despre noi

Salut! Ce bine că ai aterizat pe Adrenallina! :) Dacă nu ai fi tu să citești ce scriu aici, împreună cu colegii mei, acest spațiu nu ar avea sens. O fac însă și pentru mine, trebuie să recunosc. Iți spun imediat de ce. Citeste mai mult

Cupa Háromszék la cross triatlon, în august

Asociaţia AlpinSport organizează în perioada 26-27 august la Valea Crişului și Șugaș Băi, județul Covasna, cea de a 26-a ediţie a triatlonului Cupa Háromszék, cel mai vechi concurs de acest gen din România. Anul acesta competiţia va conta şi pentru Campionatul național!

Înscrierile se fac aici.

 

Vă puteţi înscrie în următoarele categorii de concurs:

 

Cross Triatlon – Open, Age Group și ștafetă:

+17 ani: 1500 m, inot, 30,3 km bicicleta, 7,52 km alergare

 

Cross triatlon sprint: 400 m inot, 9,6 km bicicleta, 1,88 km alergare

 

Cross Triatlon pentru copii:

8 ani: 200 m inot, 3000 m bicicleta, 500 m alergare

 

Cross Triatlon pentru cadeti

14-16 ani: 400 m inot, 9,6 km bicicleta, 1,88 km alergare

 

Traseele de concurs sunt aici iar detalii legate de taxele de înscriere, aici.

 

Ca să ajungeți la start: localitatea Valea Crișului se afla pe drumul județean 121A, din județul Covasna, la 50 km de la Braşov şi 10 km de la Sfântu Gheorghe. Se poate ajunge pe DN 12, ieşind din Sfântu-Gheorghe spre Miercurea Ciuc, la prima intersecţie în stânga.

 

About Roxana Lupu

Roxana Lupu
Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *