Home Competitii Cursa cu obstacole Asaltul Lupilor, pe 21 mai
Cursa cu obstacole Asaltul Lupilor, pe 21 mai

Cursa cu obstacole Asaltul Lupilor, pe 21 mai

0
Distribuie pe:

Pe 21 mai va avea loc în parcul Pantelimon din București a patra ediție a cursei cu obstacole Asaltul Lupilor, organizat de Asociatia RunCorp.
Cpmpetiția se adresează atât adulților cât și copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.

Asaltul Lupilor este, spun organizatorii, singura cursă cu obstacole organizată de persoane cu experiență în misiuni militare.

 

asalttttt

 

Traseul cursei a fost special creat pentru cei care își doresc să trăiască o experiență unică, împreună cu prietenii sau colegii.

Înscrierile se fac online aici: http://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-bucuresti

Traseul are 5 kilometri iar concurenții, individual sau în echipe de minim 4 membri fiecare, se vor confrunta cu scări suspendate, fumigene, gropi cu apă și noroi, tunele subterane, precum și cu alte obstacole naturale sau artificiale, pregătite de organizatori.

 

asaltul

 

asalttt

 

Cursa în teren accidentat este în așa fel concepută încât să testeze limitele fizice și psihice ale participanților, însă organizatorii spun că au gândit-o ca pe un mijloc de socializare și o oportunitate de distracție, în măsură să capteze atenția tuturor, nu doar interesul atleților de perfomanță, bodybuilder-ilor sau practicanților de fitness.

Site-ul concursului: www.AsaltulLupilor.ro

Pagina oficiala:  www.Facebook.com/AsaltulLupilor

credit foto: Asaltul Lupilor

afis_oficial

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *