Despre noi

Salut! Ce bine că ai aterizat pe Adrenallina! :) Dacă nu ai fi tu să citești ce scriu aici, împreună cu colegii mei, acest spațiu nu ar avea sens. O fac însă și pentru mine, trebuie să recunosc. Iți spun imediat de ce. Citeste mai mult

Ultimele zile de înscrieri la cursa Asaltul Lupilor!

Duminică, 14 mai, este ultima zi de înscrieri la cea de a patra ediție a cursei cu obstacole & mud Asaltul Lupilor, care va avea loc pe 21 mai în București.
Copiii între 4 și 12 ani au participarea gratuită.

 


Asaltul Lupilor este o cursă necompetitivă si necronometrată, care presupune parcurgerea unui traseu de aproximativ 5 Km și depășirea unor obstacole inspirate din antrenamentul militarilor profesioniști.


Se poate concura individual sau în echipe de minim 4 membri fiecare. Dintre obstacolele întâlnite pe traseu: scări suspendate, fumigene, gropi cu apă și noroi, tunelele subterane, precum și alte obstacole naturale sau artificiale, pregătite de organizatori.

Evenimentul va fi precedat de circuitul The CAGE, creat de Richmond Bachia.

Inscrierile se fac online aici: http://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-bucuresti

Detalii suplimentare la www.AsaltulLupilor.ro si la pagina oficială pe www.Facebook.com/AsaltulLupilor

About Roxana Lupu

Roxana Lupu
Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *