Despre noi

Salut! Ce bine că ai aterizat pe Adrenallina! :) Dacă nu ai fi tu să citești ce scriu aici, împreună cu colegii mei, acest spațiu nu ar avea sens. O fac însă și pentru mine, trebuie să recunosc. Iți spun imediat de ce. Citeste mai mult

Vom fi peste 1800 de alergători la Ciucaș X3 weekendul acesta!

 

Clubul de Turism și Alpinism Ciucaș Ploiești organizează a VIII-a ediție a concursului de alergare montană Ciucaș X3, eveniment ce va avea loc în stațiunea Cheia, județul Prahova.

 

Weekendul 7-10 septembrie va aduna peste 1800 de concurenți din toată țara și din afara țării și peste 1000 de susținători.

Cele 3 curse (semimaraton, maraton și ultramaraton) se desfășoară în 3 masive (Ciucaș, Siriu și Grohotiș) și însumează 170 km de trasee pe care se aleargă, promovînd o zonă importantă și sălbatică din Valea superioară a Teleajenului.

Cursa de 105 km este prima cursă de Ultramaraton Montan Individual din România.

Cursa copiilor este un eveniment care se desfășoară duminică, 10 septembrie, fiind o cursă simbolică, necompetitivă. Evenimentul poate fi urmarit Live pe internet. Mai multe detalii, rezultatele live si linkul transmisiunii pe www.ciucasx3.ro.

Clubul de Turism și Alpinism Ciucaș Ploiești – organizatorul –  are ca scop promovarea activităților în masivului Ciucaș în rândul tinerilor, precum și inițierea de proiecte de dezvoltare durabilă a comunităților din zonă. Sunt implicați în eveniment și: Serviciul Public Județean Salvamont, Societatea Română a Radioamatorilor, Primăria Mâneciu, Jandarmeria Mâneciu, Politia Maneciu, Politia Valeni, Inspectoratul de Pollitie a Judetului Prahova, precum și comunitatea locală din Cheia.

About Roxana Lupu

Roxana Lupu
Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *