Terapii pentru sportivi. Și o promoție!

(c) depositphotos

 

Sunt câteva tratamente, teste şi terapii care ne fac viaţa mai uşoară în sport, mai ales când ne confruntăm cu o durere sau chiar cu un diagnostic stabilit, rezultat în urma efortului din sport sau nu.

Primul pas este vizita la medic sau la kinetoterapeut, după caz. Nu recurgeţi la automedicaţie sau la sfaturile unor prieteni care poate pare că au trecut prin acelaşi lucru. Fiecare caz este unic şi doar un consult de specialitate îţi poate da un diagnostic corect şi un tratament personalizat.

Clinica Eliade, un brand care a mai fost alături de sportivi, în încercări de atingere a unui record, prin tratamente de refacere şi de susţinere a efortului, oferă cititorilor Adrenallina un discount de 20% pentru 2 terapii: Testul de postură şi Terapia Scenar. (pentru programări sunați la : 0374 48 88 88 /  0748 01 11 11)

Tot ce trebuie să faceţi este atunci când sunați la clinică să faceţi programarea să spuneţi parola :D, care bănuiesc că ştiţi care e, nu trebuie s-o mai nominalizăm, daa? :)) (ok, pentru cine nu s-a prins, parola este ADRENALLINA).

Aveţi mai jos detalii despre cele două terapii, specialiştii clinicii vă stau la dispoziţie pentru detalii suplimentare.

Testul  de postură

Testul de postură/posturologie este o analiză computerizată din care afli informaţii preţioase cu privire la activitatea ta motorie (de mişcare).

Adoptarea unei poziţii defectuoase a coloanei vertebrale sau a corpului afectează întreagă postură şi poate cauza dureri iar acest test, prin evaluarea şi diagnosticul posturologic, ajută la rezolvarea următoarelor patologii:

  • picior plat sau cav, picior valg sau var, spina calcaneeana, fasceita plantară, boltă anterioară prăbuşită, genunchi valg sau var, genunchi flessum sau recurvatum, “strabism” convergent sau divergent al rotulei, asimetria centurilor scapulare şi pelvine, hiperlordoza sau cifoză coloanei, scolioză oricărui segment al coloanei, ocluzii dentare, dispoziţia asimetrică a ţesuturilor adipoase şi a ţesuturilor moi, circulaţie limfatică şi venoasă defectuoasă.

În funcţie de rezultatul acestui test, îţi vor fi recomandate talonete personalizate, pe care dacă le vei folosi, îţi vei normaliza disfuncţia sau funcţionalitatea redusă a anumitor părţi ale corpului şi te vei echilibra postural.

Pentru sportivii amatori sau profesionişti, talonetele asigura un înalt grad de amortizare şi o distribuţie optimă la sprijinirea pe sol, îmbunătăţind şi optimizând prestaţiile sportivului, prevenind traumele ligamentelor şi structurilor musculare şi osoase.

 

Terapia Scenar

Este o modalitate de tratament care îmbunătăţeşte semnificativ capacităţile de vindecare ale organismului în mod natural, spun specialiştii.

Procesele de vindecare sunt accelerate în medie cu 70%. La nivel celular sunt dinamizate procesele de detoxifiere şi de nutriţie celulară.

Iată pentru ce tip de afecţiuni este indicată această terapie, care este şi un foarte bun regulator al metabolismului:

–           dureri cauzate de diverse etiologii, traumatisme, probleme articulare, nevralgii, migrene, arsuri, degerături, edeme, inflamaţii, perioade de recuperare, afecţiuni specifice medicinei sportive

–           afecţiuni acute şi cronice la nivelul sistemului respirator, digestiv, muscular, osos, endocrin, sanguin, limfatic, cardiac şi circulator, disfuncţii la nivelul aparatului genital şi reproducător, afecţiuni ORL, ale pielii, dinţilor şi organelor interne;

Este o soluţie holistică a medicinei moderne, neinvazivă şi foloseşte un dispozitiv electronic cu ajutorul căruia se acţionează asupra unor puncte relevante de la nivelul pielii, pe baza unor protocoale de operare care ţin cont de traseele şi plexurile nervoase şi energetice. Transmite un semnal electromagnetic care este identic cu semnalul nervos şi are un efect analgezic puternic şi imediat datorat stimulării fibrelor nervoase.

Sistemul nervos este susţinut astfel să-şi găsească singur calea spre echilibrare.

Promoția este valabilă până pe data de 30 noiembrie.

Sănătate!

Previous Post

Ce să faci când ești demotivat din punct de vedere sportiv

Next Post

Mela Răduțoiu: E mult mai fain să mergi în gașcă la concurs, să petreci timp cu oameni care vorbesc aceeași limbă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top