TURUL FRANŢEI 2016 pe Eurosport!

(c) freerider.ro

(c) freerider.ro

De mâine și până pe 24 iulie este spectacol în ciclism, este Turul Franței! Ediţia 2016 a Turului Franţei va fi transmisă în direct pe Eurosport! În această ediție vor fi inserate imagini surprinse de camere adiţionale proprii ale canalului şi transmisiunile se vor întinde pe durata a 70 de ore, LIVE.

Turul Franței se dispută pe durata a 3 săptămîni, între 4 și 26 iulie, adică 21 de etape  și adună la start 198 de rutieri din 22 de echipe. Este cel mai important evenimentul sportiv din lume, grație audienței pe care o captează. În total, rutierii vor avea de parcurs 3,360 kilometri. Vor fi 9 etape de plat, 3 de podiș, 7 etape montane cu 5 finișuri în cățărare, un contratimp individual și unul pe echipe;

Principalul expert Eurosport în ciclism, Greg LeMond, va face analizele în direct. Experţii Eurosport vor dezvălui detalii de culise şi vor oferi sfaturi în programul „Tech Talk” („Discuţii Tehnice”) iar în timpul transmisiunilor în direct, cu ajutorul unui program computerizat de urmărire, vor fi generate statistici.

Cele mai interesante tweet-uri ale cicliştilor sau ale experţilor vor fi difuzate în timpul transmisiunilor.

GREG LEMOND

“LeMond on Tour” este programul zilnic care cuprinde reportaje cu principalul expert Eurosport în ciclism, Greg LeMond, care va comenta cursa aflată în plină derulare.

Greg LeMond va face analiză fiecărei etape în programul zilnic „Tour de France today” („Turul Franţei astăzi”), ce va încheia transmisiunea etapei.

Lemond este un rutier care a câștigat Turul Franței de 3 ori, în 1986, 1989 și 1990, printre alte victorii impresionante din palmaresul său de ciclist.

TOUR DE FRANCE EXTRA

„Tour de France Extra” este producţia studio LIVE principală a Eurosport. Programul va fi difuzat de două ori pe zi, înainte şi după etapă, va dura 20 de minute şi va fi produs la fata locului cu fostul ciclist profesionist spaniol Juan Antonio Flecha, cu Ashley House şi cu Laura Meseguer. Programul cuprinde interviuri în direct, reportaje, secţiunea „Tech Talk” şi recunoaşterea traseului.

TOUR DE FRANCE TODAY (TURUL FRANŢEI ASTĂZI)

„Tour de France today” este programul zilnic difuzat la încheierea etapei ce prezintă rezumatul cursei făcut de Greg LeMond şi de Ashley House. Programul cuprinde analiză celor mai importante momente ale cursei, interviuri exclusive, imagini din culisele echipelor prin reportajele de tip „Sports Insiders” şi prin imaginile surprinse de camerele on-board.

BEST OF TOUR DE FRANCE (REZUMATUL TURULUI FRANŢEI)

La finalul Turului Franţei, Eurosport va difuza un program de o ora ce va trece în revista cele mai importante şi interesante momente ale competiţiei prin secvenţele respective, preluate din transmisiunile în direct.

Previous Post

#trainingTIPs Ce mănânci când te antrenezi intens?

Next Post

#trainingTIPs Cum te hidratezi în curse și antrenamente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top