Home Competitii 470 de alergători ai Team HOSPICE au participat la MIB pentru pacienți cu boli incurabile
470 de alergători ai Team HOSPICE au participat la MIB pentru pacienți cu boli incurabile

470 de alergători ai Team HOSPICE au participat la MIB pentru pacienți cu boli incurabile

0
Distribuie pe:

HOSPICE Casa Speranței a participat duminica trecută pentru a 8-a oară la Maratonul București Raiffeisen Bank, ca organizație beneficiară pentru a strânge fonduri necesare acordării de îngrijire paliativă gratuită copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. În Team HOSPICE, echipa de alergători a organizației, s-au înscris  470 de persoane, atât prin intermediul companiilor din care fac parte, cât și individual, pe team.hospice.ro, iar în urma participării la eveniment, organizația a strâns 285.000 de lei pentru finanțarea serviciilor de îngrijire pe care le oferă.

76 dintre alergătorii Team HOSPICE au ales să susțină organizația prin intermediul unui cont pe platforma Galantom.ro, unde au strâns fonduri pentru îngrijirea paliativă a copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. În total, fondurile strânse pe Galantom depășesc 70.000 de lei, numărul donațiilor fiind de circa 700.

 

claudia-pavel-1
foto arhiva personala

 

În total, fondurile adunate de organizație prin intermediul fundraisingului individual și al sponsorizărilor se ridică la 285.000 de lei. Cu această sumă, HOSPICE poate asigura gratuit pentru pacienții adulți și copii care suferă de boli incurabile 438 de zilie de internare în unitățile cu paturi ale organizației, 712 vizite la domiciliul pacienților și 1425 de participări în centrele de zi.

Printre susținători s-au aflat și vedete, care au devenit ambasadori Hospice: cântăreața Claudia Pavel a alergat 10 k, la proba de stafeta. Echipa ei, Cream Dream, a fost alcătuită din Claudia Pavel, Mirela Nemțanu, Maria Cristina Banu și Ana Maria Coadalata, fiecare alergând câte 10 km.

Claudia Pavel a acceptat o provocare curajoasa deși nu mai făcuse sport într-un mod susținut de când a devenit mămică. Susținerea Claudiei nu se oprește aici. Artista și-a deschis un cont pe platforma Galantom.ro, prin care își donează ziua de naștere pentru Cauza Hospice.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *