Home Competitii Aleargă între 8 și 14 aprilie și ajuți copiii bolnavi de inimă din România!

Aleargă între 8 și 14 aprilie și ajuți copiii bolnavi de inimă din România!

2
Distribuie pe:

ING Asigurări de Viață donează asociației Inima Copiilor 10 euro pentru fiecare kilometru parcurs de alergătorul extrem Paul Dicu, singurul român care va participa între 8 și 14 aprilie la cea mai dură competiție de alergare din lume, Marathon des Sables – 250 de kilometri parcurși în deșert, în 7 zile, cu rucsacul cu alimente și kitul de supraviețuire. Paul Dicu a ales să susțină această cauză umanitară (mai multe detalii pe www.inpascupaul.ro) și să alerge pentru ajutorarea copiilor bolnavi de inimă din România, iar noi putem să i ne alăturăm! Așadar, orice alergător, începător sau experimentat, este invitat să susțină această cauză și orice kilometru alergat în perioada 8-14 aprilie alergat de cineva, oriunde, se traduce în 10 euro pentru Asociația Inima Copiilor. Trebuie doar să trimiteți un email cu numele, vârsta, distanța cu care contribuiți și locul în care ați parcurs-o la paul@inpascupaul.ro.

Paul Dicu, alergător extrem, singurul român care aleargă la cea mai dură competiție de alergare din lume, Marathon des Sables – 250 de kilometri parcurși în deșert, în 7 zile

La finalul fiecărei zile va fi așezată o listă cu participanți și distanța adunată pe www.inpascupaul.ro. Se pot trimite și fotografii sau filme de la sesiunea de alergare.

Ro Club Maraton se alătură proiectului și duminică organizează o alergare de grup în parcul IOR, de la ora 9.00 dimineața, punct de întâlnire pe aleea principală, lângă lac, în dreptul bisericii de lemn. Va exista o cameră care va filma alergarea și dispozitive Garmin de înregistrare a distanței parcurse.

Haideți să ne întâlnim cât mai mulți duminică dimineață în IOR! Vom alerga și vom face o faptă bună. Asociația Inima Copiilor are nevoie de bani pentru 2 proiecte importante destinate ajutorării copiilor cu probleme cardiace: amenajarea celui mai modern spațiu medical din România – Departamentul de cardiochirurgie de la spitalul Marie Curie (finalizat în februarie 2011) și construcția unei noi secții de Terapie Intensivă nou-născuți, în același spital (început ă în februarie 2012). Este în continuare nevoie de sponsori și ajutor pentru ducerea la bun sfârșit a acestor proiecte dar și a altor inițiative în acest sens. Ne vedem duminică dimineață!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3Zjs4qaT21w&feature=youtu.be]

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Comentarii(2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *