Home Stiri ALEARGĂ TU pentru EI: s-au strâns bani pentru Hospice Casa Sperantei
ALEARGĂ TU pentru EI: s-au strâns bani pentru Hospice Casa Sperantei

ALEARGĂ TU pentru EI: s-au strâns bani pentru Hospice Casa Sperantei

0
Distribuie pe:

 

Peste 730 de alergători, dintre care 202 de copii, au luat sâmbătă startul la cea de-a nouă ediţie a Crosului HOSPICE. A fost o ediţie record, cu cel mai mare număr de înscrişi de până acum.
Startul fiecărei curse a fost dat de Paula Ivan, campioana Jocurilor Olimpice de la Seul, atletă care în 1988 a atins vârful unei cariere completate prin titlul european de sală, la 1.500 metri şi recordul milei, obţinute un an mai târziu, în 1989, dar şi cu titluri mondiale universitare la 1.500 şi 3.000, dublă reuşită la două ediţii consecutive, în ‘87 şi ‘89.

În urma Crosului „ALEARGĂ TU pentru EI!“, HOSPICE Casa Speranţei a strâns 54.000 de lei, suma ce va fi folosită pentru alinarea suferinţei copiilor şi adulţilor care luptă cu un diagnostic necruţător.

Această sumă va acoperi nevoia de medicamente pentru o perioadă de şapte luni.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *