Home Competitii Alergare la Maratonul Argonauților, în Dobrogea
Alergare la Maratonul Argonauților, în Dobrogea

Alergare la Maratonul Argonauților, în Dobrogea

1
Distribuie pe:

 

Asociația Sportivă Activ Pontica organizează pe 13 aprilie 2019 în Cheile Dobrogei ediția a II a competiției Maratonul Argonautilor: https://maratonulargonautilor.ro/

 

Concursul de alergare este adresat alergătorilor amatori și profesioniști din țară și străinătate. Competiția are scop caritabil și de promovare a istoriei turismului ținuturilor Dobrogene.

 

Sunt trei probe: maraton 40 km, cros 15,9 km și Cursa Familiei. Sunt așteptați în jur de 300-350 de participanți și 50 de voluntari. Proiectul Acces Natura este susținut de Asociația Sportivă Activ Pontica, organizatorul competiției, prin donații în ziua concursului pentru achiziția primelor 3 scaune cu roți speciale concepute pentru teren accidentat.

 

Detalii și înscrieri: www.maratonulargonautilor.ro

Alte info: https://www.facebook.com/maratonulargonautilor.ro/

Evenimentul este sprijinit de Primăria Grădina, Cheia, Casian având ca parteneri Primăriile Cogealac și Târgușor.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Comentarii(1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *