Home Competitii Alergare prin pădure, lângă București, la Cernica Spring Trail Running!
Alergare prin pădure, lângă București, la Cernica Spring Trail Running!

Alergare prin pădure, lângă București, la Cernica Spring Trail Running!

0
Distribuie pe:

Pe 26 aprilie alergăm prin pădure la Cernica Spring Trail Running, competiție organizată de Adventure Mania! Adrenallina este partener media al evenimentului.

cernicaaa

Probele de concurs sunt următoarele:

42,2 km             Maraton

21,1 km             Semimaraton

10,5 km             Cros

Traseul de concurs

Concursul se desfășoară pe drumuri forestiere și poteci din pădurea aflată la Est de Mănăstirea Cernica. Terenul este de șes, fără diferențe de nivel semnificative și se pretează foarte bine pentru alergare și ciclism mai ales primăvara și toamna. O parte din traseu urmărește lacul din mijlocul pădurii – fosta albie de râu acum foarte pitoresc flancată de chiparoși de baltă.

Locul de start – precum și linia de finish se află incinta Phoenix Aventura Parc – în pădurea de lângă comuna Cernica – la 3 kilometri de șoseaua de centură a municipiului București.  Din București se poate ajunge și cu microbuze (maxi-taxi) care pleacă de lângă capătul tramvaiului Cora/Pantelimon (sunt valabile liniile de Cernica, Tanganu, Balaceanca).

Iată și programul competitiei:

Vineri și sâmbătă, 24, 25 aprilie:

1200 – 2000 – Ridicare pachete de concurs, magazinul Spokes

Duminică, 26 aprilie 2015

0800 – 0930 Ridicare pachete de concurs, zona de start

0930 – 0945 Pregătire pentru start

0945 – 1000 Ultimele anunțuri
1000 Start concurs
1330 Pasta party
1400 Festivitatea de premiere

Despre Adventuremania:

AdventureMania este o asociație sportivă non-profit, care își propune să antreneze cât mai mulți oameni într-o viață activă. Cine se află în spatele AdventureMania? O echipă de oameni pasionați de sport și iubitori ai mișcării în natură, care au conceput împreună o serie de proiecte destinate oamenilor obișnuiți pornind de la o experiență consistentă, acumulată în numeroase concursuri sportive, ture de bicicletă sau aventuri pe munte între prieteni. Provocările AdventureMania înseamnă vitalitate, încredere, prietenie.

Sponsori: Carrefour România, Carrefour Colentina

Parteneri: Spokes – The Friendly Bike Shop, Asociația Bucharest Running Club, Time Trial Running, Adrenallina, Alerg.ro

Contact: Florin Mija, Adventuremania, florin@adventuremania.ro

Detalii suplimentare, aici.

Și un mic foto teasing al traseului 🙂

cernicaaaaaa

See you there! 🙂

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *