Home Cei mai cool Ambasada Chile și Extreme Travel vernisează expoziția foto “Chile, o țară a extremelor”
Ambasada Chile și Extreme Travel vernisează expoziția foto  “Chile, o țară a extremelor”

Ambasada Chile și Extreme Travel vernisează expoziția foto “Chile, o țară a extremelor”

0
Distribuie pe:
Radu Vatcu, Torres del Paine, Chile (c) Extreme Travel
Radu Vatcu, Torres del Paine, Chile (c) Extreme Travel

Ambasada Chile și Extreme Travel, în colaborare cu Institutul Cervantes București organizează expoziția “Chile, o țară a extremelor, descoperită de Extreme Travel”.  Adrenallina.ro, platformă de sport și aventură, este partener media al evenimentului.

Evenimentul va avea loc miercuri, 6 iulie, în Sala Auditorium a Institutului Cervantes (Bulevardul Regina Elisabeta numărul 38), de la ora 18.00.

Autorul expoziției este Radu Vatcu, fondator și ghid Extreme Travel, prima agenție de turism de aventură din România. Chile este una dintre destinațiile lui de suflet și unul dintre cele mai vechi programe de turism ale agenției pe care o conduce.

Radu Vatcu va susține o miniconferință despre Chile ca destinație a turismului de aventură iar dl. Insarcinat cu Afaceri a.i. al Republicii Chile la Bucuresti, Rodrigo Guzman, va spune câteva cuvinte despre această fascinantă țară a extremelor.

Chile este un paradis fascinant al contrastelor: de la ghețari la vulcani, de la lacuri glaciare la trasee de trekking montane cu peisaje care îți taie respirația, de la cascade la fiorduri. Am fost de nenumărate ori în Chile cu turiștii noștri dar m-aș întoarce oricând să spun povestea acestei țări, prin cuvinte ori prin imagini, cum se întâmplă acum“, spune Radu Vatcu.

Într-o ceremonie realizată la Bogota, Chile a fost recunoscută în 2015 de către World Travel Awards drept cea mai bună destinație din America Latină pentru turismul de aventură.  La această categorie, Chile a concurat cu destinații de referință din industria turistică, precum Argentina, Brazilia, Columbia, Ecuador, Peru și Uruguay.

Mai mult decât atât, ca o recunoaștere a atracțiilor sale turistice și a faptului că este considerată o țară a extremelor, Chile a găzduit anul trecut la Puerto Varas Summitul Mondial al Turismului de Aventură, unde peste 700 de delegați au reprezentat 60 de țări participante.

Extreme Travel este prima agenție de turism de aventură din România. Ghizii Extreme Travel conduc români în destinații spectaculoase ale planetei: de la cele mai înalte și celebre culmi muntoase – Mont Blanc (Franta), Mount Kenya (Africa), Aconcagua (Argentina), la trekking și aventură în Chile, Venezuela,Tanzania, Borneo, Antarctica, Peru, America Centrala, și multe altele.

Programele Extreme Travel includ circuite pe toate continentele lumii și se adresează atât persoanelor cu experiență în escaladarea vârfurilor muntoase cât și celor fără aptitudini fizice deosebite.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *