Home Competitii Carpathian Adventure 2019 – o noua identitate
Carpathian Adventure 2019 – o noua identitate

Carpathian Adventure 2019 – o noua identitate

0
Distribuie pe:

 

Carpathian Adventure 2019 are o noua identitate: este acum o competiție caritabilă. Se realizează în continuare cu echipe de 4 persoane. Pentru a ajunge la linia de sosire, echipele vor trebui să depășească numeroase probe outdoor, cum ar fi: tura montană, rapel, orientare, tură cu bicicleta, probe pe apă și diverse probe de echipă.

Se pot înscrie echipe mixte (bărbați și femei).

Vârsta participanților: peste 18 ani.

Taxă de participare

Taxă de înscriere: 280 euro/ echipă

Suma minimă de fundraising pentru firme 1000 euro/echipă


Înscrierile se fac aici:

https://goo.gl/forms/eWTlCHnxCXch7Tbs2

Obiective: Competiția Carpathian Adventure este menită să pună la încercare capacitățile fizice, mentale, emoționale și psihice, precum și abilitățile de a lucra în echipă (flexibilitate, comunicare, leadership) a participanților, prin depășirea provocărilor si folosirea eficienta a resurselor mai sus menționate.

Grup țintă: competiția se adresează oamenilor entuziaști și perseverenți care, formând echipe de câte 4 persoane, doresc să se întreacă într-o aventură puternică și provocatoare în mijlocul naturii. La acest eveniment Outward Bound Romania își dorește participarea partenerilor săi tradiționali (firme, organizații, școli).


Natura activității
: Carpathian Adventure este un eveniment caritabil de fundraising prin care se dorește obținerea unui sprijin financiar pentru programele de tineret ale Societății pentru Tineret Outward Bound. Astfel, toți cei care se înscriu în această competiție au posibilitatea nu numai să participe la un eveniment sportiv cu beneficii pentru sănătate în care își testează capacitățile proprii, dar și să sprijine participarea a mai mult de o mie de tineri la programe educative și de dezvoltare a personalității organizate de Outward Bound în condiții optime și de calitate superioară. Cu sprijinul primit organizația va crea și va echipa spații noi destinate programelor pentru copii.

Perioada: 09-11 august 2019

Data limită de înscriere: 01 iulie 2019

Locația: Munții Gurghiului și împrejurimile localității Sovata

Tabăra de bază: Centrul de Tineret Internațional Outward Bound Romania

Durata competiției: 30 de ore

Distanța de parcurs: 90 km

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *