Home Competitii Câștigă o invitație la Sun Challenge Văcărești!
Câștigă o invitație la Sun Challenge Văcărești!

Câștigă o invitație la Sun Challenge Văcărești!

8
Distribuie pe:

Avem o invitație de dat unui alergător care își dorește să vină la Sun Challenge Văcărești, competiție de alergare ce va avea loc pe 29 septembrie în Parcul Natural Văcărești!

Aici aveți toate detaliile cursei: www.sun-plaza.ro/sunchallenge

Sunt stabilite două tipuri de distanțe – de 10,4 km și de 15,6 km, participanții încercuind în alergare parcul de două, respectiv de trei ori.

Cine va castiga? 🙂

Păi, cine răspunde la întrebarea DE CE ALERGI și nouă ne place răspunsul lui cel mai mult dintre toate J.

Răspunsul se poate lăsa în comentariu aici, în site, la acest post, sau în pagina de Facebook Adrenallina, la postarea care anunță concursul. La finalul comentariului să scrieți distanța pentru care optați.

Anunțăm câștigătorul miercuri, 29 august, ora 18.00!

Este prima ediție a acestei curse în natură și probabil prima cauză de susținere a testoasei de apă J, care trăiește în Văcărești! Fondurile din înscrieri merg către

conservarea acestei specii periclitate, afectată de degradarea, distrugerea și fragmentarea habitatelor.

Așadar, o alergare plăcută în natură și în plus, o faptă bună! 🙂

Succes! 🙂

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Comentarii(8)

 1. Nu am un motiv anume. Alergarea îmi aduce aminte, întîi de toate, de copilărie. Mă simt liber, neîngrădit și chiar dacă se întîmplă să alerg pe pista unui stadion, mereu am senzația că la pasul următor mă poate aștepta o surpriză. Plăcută.

  Uneori am senzația că zbor, deși mă desprind doar câțiva centimetri de pămînt și asta evident pentru numai câteva fracțiuni de secundă.

  Sunt un solitar. Adică îmi displace singurătatea, însă îmi place mult să am momentele mele când sunt numai cu mine. Când alerg mă regăsesc.

  Alerg ca să mă educ. Învăț să am răbdare. Învăț să îmi ascult corpul. Învăț să îmi cunosc și să îmi accept limitele.

  De fapt, alerg fără niciun motiv, doar așa, pur și simplu, pentru că dacă nu aș alerga aș simți că viața trece pe lângă mine fără rost. Nu pot să explic altfel.

 2. … păi facem așa, dacă musai sunt “pe caiet” nu mai alerg la Târgu Ocna și dau o tură luuuungă în Văcărești așaaaa cu tricolorul în pași de țestoasă autohtonă. Că deh… invitațiile nu se refuză …se savurează. 😎🏃🇷🇴🔁

 3. Alerg pentru ca ma pot redescoperi, imi depasesc limite, ma mentin in forma. Alergarea , pt mine, este rutina zilnica. daca lipseste, atunci lipseste ceva si din mine. Alerg pentru detensionarea musculaturii dupa 9 ore de birou. erg pentru ca de fiecare data te intreci cu tine insuti, descoperi locuri noi, iti faci prieteni pe cinste.

 4. Bună. Eu alerg pentru că mă simt foarte bine în natură și între voi cei mai tineri și vreau să le demonstrez celor foarte tineri că alergatul face minuni iar vârstă e doar o cifră. Am alergat la multe concursuri fără a avea categorie de vârstă și m-am descurcat foarte bine și mi-as dori sa alerg la acest concurs 15,6 km.

 5. Alerg ca sa-mi ibtaresc increderea, vointa si sanatatea! Alerg ca sa-mi intretin interesul pentru spectacolul naturii, pentru trairi si senzatii, pentru spiritul de competitie, dar si pentru altruism si camaraderie!

 6. In general alerg pentru mine, pentru copiii mei, pentru sanatatea fizica si psihica, pentru adrenalina, pentru a cunoaste locuri noi. Intotdeauna va exista un pentru. De data aceasta as alerga pentru natura, pentru constientizare si pentru curaj. Spun pentru natura caci am nevoie de cat mai mult verde cand alerg pe strazile Bucurestiului; pentru constientizare pentru a trage un semnal de alarama ca avem si trebuie sa protejam; pentru curaj fiindca sunt insarcinata in 4luni, iar la sfarsit de septembrie vor fi 5luni si vreau sa am curajul de a alerga in continuare. As opta, fara doar si poate pentru 15.6km. Alergam sau ne jucam? Cand am vazut concursul am stiut ca asta e sansa mea de a alerga. Nu neaparat de a alerga, ci de inca un motiv in plus de a fi in alergare tot timpul. Pantofii sport abia asteapta sa redescopere zona Vacaresti:)

 7. Raspunsul meu este unul scurt, alergatul pentru mine reprezinta eliberare, libertate si buna dispozitie. Daca la acestea se adauga si o cauza nobila, e cu atat mai satisfacator 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *