Home Life & Style Câștigă un set de produse organice!
Câștigă un set de produse organice!

Câștigă un set de produse organice!

5
Distribuie pe:

 

Avem concurs! 😀

Viață sănătoasă înseamnă nu doar sport și alimentație dar și îngrijirea corpului, alegând produse naturale și cât mai departe de ingrediente sintetice sau substanțe toxice.

Așa că dacă vin Sărbătorile, avem ceva pentru voi!

Un set de produse cosmetice naturale, organice, hand-made, ce conțin ingrediente  bio-active și rare. Este un brand 100% romanesc, este vorba despre Qi Cosmetics™.

Acesta e setul cu cele 3 produse pe care le puteți câstiga: crema hrănitoare pentru corp (cu ulei de nucă de cocos, unt de shea și ulei de avocado), balsam de buze (cu unt de cacao, ulei de cocos), blush natural (din ulei de jojoba)!

 

Ce trebuie să faceți? 🙂

Să ne răspundeți într-un comentariu, la acest post, pe site, sau pe Facebook, la întrebarea: Ce ai visat dintotdeauna să primești de Crăciun? 🙂

 

*Răspunsurile sunt libere și pot fi cât de imaginative doriți, nu trebuie să aibă nicio legătură cu produsele din concurs.

Că tot vorbim despre ele, aici găsiți detalii:

https://www.qicosmetics.ro/produs/balsam-de-buze-natural/

https://www.qicosmetics.ro/produs/crema-hranitoare-pentru-corp/

https://www.qicosmetics.ro/produs/qi-cosmetics-multi-use-blush-natural/

 

Produsele Qi Cosmetics™ NU au fost testate pe animale ci sunt testate într-un laborator avizat Renar, pentru garanția că sunt microbiologic pure, stabile și sigure pentru uz uman.

NU conțin  parabeni, petroleum/ulei mineral, butilen sau propilen glicol, PEG, lauril/laureat sulfat de sodiu (SLS), formaldehidă, pesticide, ftalati, siliconi, coloranți artificiali sau arome sintetice.

 

Marți, 19 decembrie, ora 18.00, închidem concursul și alegem cel mai fain răspuns dintre toate și … câștigătorul, of course :).

 

Multă bafta! 🙂

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Comentarii(5)

  1. Visurile s-au schimbat de-a lungul timpului, dar cel mai de durată vis este să primesc un card nelimitat, care să poată fi folosit doar pentru călătorii, fie cu mașina, fie cu avionul. 🙂

  2. intotdeauna am visat sa primesc o pereche de cercei cu diamante pe care sa ii las mostenire din generatie in generatie 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *