Home Competitii Competiție extremă de alergare în Bucegi: 7.500 de metri diferență de nivel!

Competiție extremă de alergare în Bucegi: 7.500 de metri diferență de nivel!

0
Distribuie pe:

O provocare pentru cei mai antrenați dintre noi, Marathon 7500 aruncă limitele în aer: vorbim despre un traseu (pe poteci marcate) în munții Bucegi, pe o distanță de 90 de kilometri, cu o diferență de nivel în urcare de 7.500 de metri.

Clubul pentru Protecția Naturii și Turism Brașov anunță perioada de desfășurare a celei de a V-a ediții între 19 și 22 iulie. Linia de start/finish va fi lângă sediul Salvamont Peștera (detalii aici)

Există 3 categorii de concurs: feminin, masculin și mixt, și interesant este că trebuie formate echipe de câte 2 persoane.

Pentru cei care doresc să se încumete la jumătatea acestei distanțe există traseul Hobby, pe o distanță de concurs de 45 de kilometri. Nu vă lăsați însă înșelați de ușurătatea cuvântului hobby: în acest caz diferența de nivel este de 3.500 de metri.

Timpul maxim de concurs pentru cele 2 trasee este 40 de ore pentru Elite (90 de km) și 26 de ore pentru Hobby (45 de kilometri).

Pentru cei care își caută coechipier într-o asemenea aventură, organizatorii au așezat chiar o secțiune pe pagina lor, intitulată sugestiv cauți coechipier?

Toate detaliile legate de Marathon 7500 le găsiți pe pagina http://www.marathon7500.ro/.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *