Home Competitii CONCURS: Adrenallina vă trimite la Dumbrava cu Mărgăritar!
CONCURS: Adrenallina vă trimite la Dumbrava cu Mărgăritar!

CONCURS: Adrenallina vă trimite la Dumbrava cu Mărgăritar!

0
Distribuie pe:

Hello, cu ce vă ocupați frumoasa dimineață a zilei de 8 august? 🙂 Vă dăm noi ceva de făcut!

Pentru că lansăm o invitație la o aventură mountainbike la Dumbrava cu Mărgăritar, o competiție aflată la cea de-a treia ediție, care face parte din calendarul de ciclism al Riders Club!

Dumbrava cu Margaritar_Riders Club 1

Fie că ați mai gonit în Parcul Natural Comana pe poteci sau drumuri forestiere în natură, fie ca sunteți începători, acum aveți ocazia unei super experiențe pe 8 august, foarte aproape de București. Pregătiți-vă de gonit pe biciclete pentru că Adrenallina vă oferă 3 invitații la concursul Dumbrava cu Mărgăritar!

Acestea sunt valabile indiferent de traseul pe care vreți să pedalați: Scurt, de 13 km, destinat copiilor între 6 și 13 ani și riderilor începători; Standard, de 20 km, dedicat celor de peste 14 ani, cu ceva mai multă experiență competițională; Epic, de 40 km, ce provoacă cicliștii cu antrenament și vechime în MTB.

Ce trebuie sa faceți pentru a câștiga cele 3 locuri gratuite în competiție:

  1. Să postați o poză în care vă regăsiți într-o ipostază amuzantă împreună cu bicicletele voastre și un comentariu explicativ scurt pe măsură, ca răspuns la postarea noastră de pe pagina Facebook a Adrenallina, care anunță acest concurs;
  2. Să dați un big Like la pagina Facebook a Riders Club și la Adrenallina; asta dacă nu ați dat deja!!
  3. Să faceți toți pașii indicați mai sus până pe 31 iulie, ora 18:00, cand vom spune „Stop!” și vom alege câștigătorii acestui concurs prin random.org și îi vom anunța pe pagina Facebook Adrenallina!

Concursul se desfașoară exclusiv pe pagina Facebook Adrenallina de luni, 27 iulie până vineri, 31 iulie, ora 18:00.

Detalii despre concursul Dumbrava cu Mărgăritar al Riders Club puteți găsi aici.

Mult noroc și să ne vedem la start! 🙂 Haideți cu pozele! 😀

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *