Home Competitii CONCURS. Călătorie între Cer și Pământ: câștigă 2 invitații, alergare sau MTB!
CONCURS. Călătorie între Cer și Pământ: câștigă 2 invitații, alergare sau MTB!

CONCURS. Călătorie între Cer și Pământ: câștigă 2 invitații, alergare sau MTB!

8
Distribuie pe:

Salut, în weekendul 10-11 iunie are loc competiția Călătorie între Cer și Pământ de la Târgu Ocna. Două zile de sport intense, sâmbătă cu alergare de trail și duminică cu proba de mountainbike, pe coline minunate dar și în tunelurile subterane din mina de sare Trotuș.

Dacă vrei să vii acolo și să participi, punem la bătaie 2 invitații gratuite, una pentru proba de alergare și una pentru proba de mtb.

 

 

Ce trebuie să faci?

 

Sa ne spui aici, într-un comentariu la finalul acestui articol, de ce vrei să participi la acest concurs , adăugând hashtag-ul #alergare sau #mountainbike, în funcție de proba pe care o vrei :).

Îți lăsăm mai multe detalii despre curse, ca să te decizi mai repede :).

Sunt două trasee de trail run: un cross de 5 km și un semimaraton. (21 km).

Traseul se desfășoară în natură, pe poteci de iarbă și pământ, pietriș, peste dealuri și prin păduri.

Mountainbike, traseu circuit: buclă de 15 km parcursă de cât mai multe ori, în timpul limită de 120 minute.

Traseul de concurs are start în fața Primăriei Târgu Ocna, de unde se pleacă pe străzile orașului. În câțiva kilometri ajungi deja la portile Minei de sare și de aici parcurgi depozitele de sare câțiva zeci de metri, ieși la lumină, apoi te afunzi iar spre centrul pământului, prin întunericul din tunelurile ce coboară nu mai puțin de 3 km! Pentru ce urmează păstrăm misterul :), vei trăi tu experiența asta.

Înscrierile au fost deschise, acum este perioada în care prinzi taxa cea mai mică de participare, dacă nu câștigi la concursul ăsta :))).

Dacă dorești să concurezi la ambele probe, alergare și mtb, obții o reducere semnificativă.

Organizatorii evenimentului sunt Societatea Națională a Sării, Primăria Tg. Ocna, Asociația Transalpin Bike.

(c) Dan Mazilu

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Comentarii(8)

 1. …mi se pare foarte tare să n-aleg ce o să fie,
  între cer sau pe pământ să am o călătorie,
  să mai fac şi #alergare pe potecă la salină,
  semimaraton sau cros, la Ocna, cine-o să vină?
  Am motive fără număr să pornesc iar de la mare,
  să petrec vreo două ore pe traseu cu relaxare,
  prin păduri, sau pe coline, cu verdeaţă, păsărele,
  …sunt motive gata, gata să particip pentru ele. 🙂

 2. Pentru ca e un traseu inedit si pentru ocazia de a avea un weekend plin in aceeasi zona : cu alergare si MTB

  #mountainbike

  1. Buna, Catalin, ai castigat invitatia :). Sa te inscrii te rog pe site-ul de concurs la proba de mtb, te vor valida organizatorii. felicitari! 🙂

 3. #mountainbike
  Vreau sa castig pentru ca nu am mai fost la un concurs unde poti participa din inaltul muntilor(dealurilor) pana in adancurile pamantului.

 4. Asa mult imi doresc sa alerg peste tot…cu atat mai mult intre cer si pamant. Mi se pare o ocazie de a ma conecta cu natura si de a ma relaxa. Sunt in pauza competitionala de vreo 3 ani ( timp in care am nascut doi copii grozavi), dar am nevoie sa revin la dragostea mea dintai-SPORTUL. Asa as alega,fara oprire! ABIA ASTEPT!

  1. Buna, Hortensia, ai castigat invitatia :). Sa te inscrii te rog pe site-ul de concurs, te vor valida organizatorii. felicitari! 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *