Home Competitii CONCURS. Câștigă o invitație la CARPATHIAN MTB EPIC!
CONCURS. Câștigă o invitație la CARPATHIAN MTB EPIC!

CONCURS. Câștigă o invitație la CARPATHIAN MTB EPIC!

0
Distribuie pe:

CONCURS. Câștigă o invitație la CARPATHIAN MTB EPIC!

(C) MPG

 

Salut, dacă ești un împătimit al curselor de mountainbike și al turelor epice, atunci acest text este pentru tine .

Pentru că tocmai ai șansa de a participa la CARPATHIAN MTB EPIC by MPG, una dintre cele mai spectaculoase curse multi-etapă de mountain bike din Europa, care reunește în august cicliști de top din România și din lume.

Cursa va avea loc între 1-4 august 2019 la Cheile Grădiștei, toate detaliile sunt aici: carpathianmtb.ro/ro. Sunt 4 zile de mountain biking pur, cu peste 173 kilometri de pedalat şi 8.050 metri diferenţă de nivel, în mijlocul ultimei regiuni sălbatice din Europa.

Evenimentul este înscris în calendarul Federaţiei Române de Ciclism și al Uniunii Cicliste Internaţionale (UCI) la categoria S2, oferind sportivilor de performanţă accesul la 80 de puncte UCI, relevante pentru eligibilitatea participanţilor la Olimpiada din 2020.

 

CE CÂȘTIGI LA ACEST CONCURS?

 

Adrenallina.ro este partener media al evenimentului așa că punem la bătaie o invitație pentru voi, un loc gratuit la cursa de 1 zi: 1-day Challenge este organizată pe  4 august, pe un traseu de 43 kilometri şi 1.800 metri diferenţă de nivel.

Ce include această invitație gratuită:

  • Serviciile cursei (asistență medicală, bike wash, asistență mecanică de bază, cronometraj, zona de relaxare și Chill-out etc.);
  • Tricou oficial și medalie de participare
  • Petrecerea de rămas bun, de duminică

CUM CÂȘTIGi?

Păi ne spui în comentariu, la acest text, în site, sau pe facebook, la postarea acestui text: De ce practici mountainbike? 🙂

Răspunsul care ne place câștigă! Iar câștigătorul ia invitația și vine la cursa 1-day Challenge.

 

START CONCURS! 🙂

Anunțăm câștigătorul la finalul luni iunie!

 

Bafta tuturor!

 

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *