Home Competitii CONCURS. Câștigă o invitație la Maratonul Olteniei! Alergare sau mountainbike
CONCURS. Câștigă o invitație la Maratonul Olteniei! Alergare sau mountainbike

CONCURS. Câștigă o invitație la Maratonul Olteniei! Alergare sau mountainbike

8
Distribuie pe:

Salut, un alergător și un biciclist pleacă la Maratonul Olteniei, cu invitație specială! 🙂

Maratonul Olteniei powered by CEZ Romania e o competiție aflată la a patra ediție, cu patru probe deja consacrate, unde bicicliștii și alergătorii se vor întrece în patru probe cu tradiție:

MTB Cross-country pe două variante de traseu: scurt, de aproximativ 33 km, și lung – de 51 km, și Trail Running pe două trasee: unul de semimaraton, de 22 km, și un cros de 10,5 km.

Cursele de ciclism montan sunt programate sâmbăta, 27 august, în timp ce probele de alergare vor avea loc duminică, 28 august.

Cine sa fie, cine sa fie cei 2 câștigători? Poți fi chiar tu unul dintre ei, iată ce trebuie sa faci ca să intri în concurs:

  • completează această sintagmă, cat de generos vrei:

Particip la competitii sportive pentru că…

  • dă like la pagina de Facebook Adrenallina.ro si la pagina de Facebook Maratonul Olteniei (asta dacă nu ați dat deja, ok? Că altfel se transformă în Unlike :D)

Cel mai fain răspuns primește invitația – redacția Adrenallina alege câștigătorul!

Până marți, 23 august, ora 00.00,  așteptăm răspunsurile voastre mai jos, în comentariu, aici, la această știre, pe site la Adrenallina.ro!

VIZUAL

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Comentarii(8)

  1. Particip la competitii sportive pentru cã… am puterea de a-mi depãşi limitele, pentru a mã relaxa, de a simţi natura prin toţi porii …alergând în ritm vioi pe potecã sau în urcare …uite-aşa. 🙂

  2. Particip la competitii sportive si in special de alergare , pentru ca aduce oameni frumosi impreuna, oameni pozitivi , care ma inspira . Pentru ca mediul de competitie ma ajuta sa ma imping dincolo de limitele pe care mi le stiam si pentru ca la final , sentimentul de implinire sufleteasca este mult mai puternic decat durerea fizica. Si dureaza.

  3. Particip la competitii sportive pentru că vreau să-mi testez limitele. Și pentru a nu lăsa la voia întâmplării prima mea participare la o cursă de trail, mă autoinvit prin înscriere 🙂 Salut voios! Ne vedem la start și eventual la finish, dacă nu mă “fură” peisajul 🙂

  4. Îmi plac competițiile sportive deoarece așa văd eu lumea transformată în ceea ce îmi place!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *