Home Life & Style Conferința The Woman: inspirație feminină din sport, business și artă
Conferința The Woman: inspirație feminină din sport, business și artă

Conferința The Woman: inspirație feminină din sport, business și artă

0
Distribuie pe:

Conferința de leadership feminin The Woman, cel mai mare eveniment de leadership din România revine la Cluj-Napoca cu o nouă ediție în 18-19 Martie 2020.

 

“Wear the white hat” sau “poartă pălăria albă” este tematica acestei ediții, în cadrul căreia sunt prezente peste 600 de femei manager, antreprenor, artiști sau sportivi.

 

În fiecare an, evenimentul aduce în lumina reflectoarelor femei care sunt voci ale unor comunități, femei care s-au remarcat în domenii atipice, femei care au ales să își urmeze instinctul în business și în viața de zi cu zi.

 

Inscrierile se fac aici:

http://conference.thewoman.ro/tickets-and-registration/

 

Speakeri:

http://conference.thewoman.ro/speakers/

 

 

Structura evenimentului cuprinde în ziua de 18 martie o serie de masterclass-uri pe tematici precum leadership, comunicare și educație financiară, iar pe de altă parte, în ziua de 19 martie, conferința, care are loc la Wonderland Resort.

Lista invitaților îmbină knowhow-ul adus de femei antreprenor cu experiență în dezvoltarea business-urilor și a oamenilor, cu nume cunoscute în industrie, de la artiști sau sportivi de talie internațională, care să împărtășească momentele din viața profesională și personal în care au purtat pălăria albă.

 

 

Să porți pălăria albă înseamnă, să te bazezi pe fapte, cifre și obiectivitate atunci când iei decizii. În aceeași măsură însă, înseamnă să fii vertical și să rămâi fidel principiilor tale, indiferent de circumstanțe.The Woman aduce în lumina reflectoarelor femei care reușesc să poarte pălăria albă în viața de zi cu zi, din punct de vedere profesional, iar împreună descoperim ce stă în spatele deciziilor, a ceea ce se vede din exterior.The Woman a depășit etapa de cea mai importantă conferință anuală dedicată leadershipului feminin, prilej de reunire a femeilor implicate în business.Este o mișcare, este un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale. Implică parteneri, creionează portrete de lideri, susține și conectează femei și business-uri. Da, este despre curaj, încăpățânare și ambiție.

 

Cea de-a doua zi a conferinței (19 Martie) este despre motivație, empowerment, networking – o zi plină de emoție care implică prezentări la scena principală, Gala Premiilor The Woman, dar și activități de networking. Comunitatea formată în jurul conferinței este formată din femei antreprenor, manager, profesioniști în industriile creative, artiști și sportivi care se implică și susțin inițiativele de empowerment feminin.The Woman implică parteneri, creionează portrete de lideri, susține și conectează femei și business-uri. Din 2012 transformă idei și visuri în acțiuni concrete. Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului www.conference.thewoman.ro.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *