Home Stiri Convenția Internațională de Fitness revine
Convenția Internațională de Fitness revine

Convenția Internațională de Fitness revine

0
Distribuie pe:

 

Cel mai spectaculos eveniment de fitness din Europa, Convenția Internațională de Fitness, organizată de Fitness Scandinavia, revine în forță și în 2018, în weekend-ul 12-13 mai. Experții de top din lumea fitnessului vor veni cu cele mai noi concepte sportive ale lumii.

 

Evenimentul nu este dedicat exclusiv antrenorilor de fitness. Pasiunea pentru sport, energia pozitivă și echipamentul de antrenament sunt singurele ingrediente de care ai nevoie pentru a fi unul dintre participanți.

 

Cei mai buni antrenori și cele mai cool clase de fitness și seminare

 

Programul Convenției include clase precum: Cycling (indoor, tradițional, mountain ride), Fight Klub, Intense Body Challenge, Body Revolution, Step choreography, Calisthenics, Dynamic Postural, Zumba, Yoga, Dance, Pilates Couple, Steel Tonic, HIIT Core Workout, Extreme Tabata.

 

Toate clasele sunt detaliate în secțiunea dedicată Convenției de pe site-ul Fitness Scandinavia:

http://www.fitness-scandinavia.ro/detalii-convenție/convenția-internațională-de-fitness-din-romania-ediția-a-8-a

 

De asemenea, ai posibilitatea de a participa și la o serie de seminare pe temele fitness și nutriție, suținute de cei mai relevanți speakeri din România. Iată câteva teme interesante:

 

The future în strength and conditioning, susținut de Matthew Griffiths

 

Athletic Drills, susținut de Lucian Nicolescu

 

The influence of intermittent fasting on HGH, Cristina Toma

 

O dezbatere despre nutriție cu Cristian Mărgărit, Gabriela Nedelea, Cristina Toma, Marie Vrânceanu și Șerban Damian

 

Fitness business în 4 steps – Florin Cujba

 

Nutrition knowledge and how to get it – Cristi Mărgărit

 

Fitness marketing, Cristina Cerga.

 

 

Din echipa de presenteri ai evenimentului din acest an fac parte si Robert Steinbacher, Jorge Mix, Sasha Oshkin, Beko Kaygee, Stefano Crocetta, Adrian Borozan , Carmen Fit și mulți alții.

 

Fitness Scandinavia a luat naștere   în anul 2009, fiind una dintre primele companii de educație în domeniul fitnessului din România. 9 ani mai târziu, Școală numără peste 7000 de clienți, instructori reputați, traineri și specialiști în domeniul sportului și nutriției, pe care i-a format și cu care colaborează.

Portofoliul Academiei constă în educația în fitness profesionist, workshop-urile despre conceptele noi în fitness, cât și în organizarea convențiilor, congreselor și taberelor de fitness.

(c) Fitness Scandinavia

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *