Home Life & Style Cu bicicleta la Turul Italiei – excursie spectaculoasă în munții Dolomiți

Cu bicicleta la Turul Italiei – excursie spectaculoasă în munții Dolomiți

0
Distribuie pe:

 Agenția de turism Enjoy Transylvania invită pasionații de bicicletă să ia parte la una dintre cele mai minunate competiții de ciclism de șosea din lume: Giro d’ Italia.

Este a 95-a ediție a competiției care se desfășoară în superbul decor al munților Dolomiți iar excursia  pusă la bătaie se întinde pe 9 zile, între 21 și 29 mai: 5 zile de Turul Italiei, cu 10 cățărări pe celebrele urcări Pordoi, Fedaia, Falzarego, Duran, Gavia, așteptarea turului aprope de vârful Giau, alături de zecile de mii de suporteri, și întâmpinarea finaliștilor în ultima zi de tur, în piața Domului din Milano. Doritorii au totul inclus în pachetul turistic: transport, cazare cu mic dejun, asistență auto pe trasee, ghid, transport bicicletă. Prețul este de 650 de euro de persoană, locurile sunt limitate la 7.

Detalii complete și descrierea excursiei pe zile se găsesc la www.cyclingtrips.wordpress.com.

ENJOY Transylvania este o agenție turoperatoare, specializată în vacanțe active (cicloturism sau mers pe jos), în țară sau strainatate. În pachetul excursiei sunt incluse transportul, cazarea cu mic dejun, ghidul turistic, asistența tehnică pe trasee și transportul bicicletelor.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *