Home Competitii Cursa mea de suflet este in weekend!
Cursa mea de suflet este in weekend!

Cursa mea de suflet este in weekend!

0
Distribuie pe:
Maratonul Olteniei 2017

 

Încă puțin și e … Maratonul Olteniei 2018!

Am atâtea amintiri de la cursa asta că ar putea ieși măcar de-o broșură :D. Chiar dacă nu e genul de traseu extrem de întortocheat, ce lasă loc rătăcirilor, sau extrem de tehnic, am bifat destule în cei 4 ani de când particip: și căzături spectaculoase și ciocniri cu mafioți în pustietate 😀

Mi-e dor de turele lungi de la MO, dar din motive obiective forma de care am nevoie pentru ele abia încep să o reconstruiesc. Așa că anul ăsta este soft și voi alerga la tura scurtă, cea de 10 k. Mi-ar fi plăcut să încerc maratonul, mai ales că este primul an când se aleargă 42 de km de trail aici. Abia aștept 2019 pentru asta!

Pentru că îi știu toate”dedesubturile” :D, și anul ăsta am fost un soi de coach pentru concurs, alături de Emilian de la Biciclistul.ro. Am avut o serie de tips & tricks pentru concurenți, așezate în câteva pastile video, le gasiti mai jos.

Concluzia mare, dacă vreți, e că sunt urcări multisoare și aveți nevoie de antrenament pe trail. Asfaltul nu o să vă ajute prea mult acolo 😀

Peisajele sunt superbe, aerul tăios – bine, nu la amiază, totuși 😀 – așa că o să fie un weekend de care o să vă aduceți aminte. Mai ales dacă sunteți sadici și va doriți meniu complet, adică combo-ul de 2 zile: prima cu mtb și a doua cu alergare.

Ne vedem peste câteva zile la Râmnicu Vâlcea, vă țin pumnii celor care concurati acolo!

Antrenorii Maratonului – episod 1

Pentru o viață sănătoasă, medicul recomandă o porție de râs pe zi 🙂 Roxana și Emilian povestesc despre primele curse cu bicicleta, la ce trebuie să fim atenți și care este cea mai bună vârstă pentru sport.

Publicată de Maratonul Olteniei pe Joi, 21 Iunie 2018

 

Antrenorii Maratonului – episodul 2

#sfatdeantrenor: nu încercați alimente noi înainte de o competiție și lăsați acasă pantofii noi de alergare 🙂

Publicată de Maratonul Olteniei pe Luni, 30 Iulie 2018

 

Antrenorii Maratonului – episodul 3

Repetiția este mama rezistenței, un nou sfat de la antrenorii noștri: alergați de cel puțin 3 ori pe săptămănă înainte de maraton! Bonus: răspunsurile la întrebările primite de la voi pe pagina de Facebook:

Publicată de Maratonul Olteniei pe Vineri, 3 August 2018

 

Antrenorii Maratonului -episod 4

Somn sau mâncare? Întrebări dificile în cadrul binterviului cu antrenorii Maratonului, ultimul episod al serialului de anul acesta. 🙂

Publicată de Maratonul Olteniei pe Joi, 9 August 2018

 

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *