Home Stiri DY Games, competiție de fitness în România
DY Games,  competiție de fitness în România

DY Games, competiție de fitness în România

0
Distribuie pe:

DY Nutrition susține pasiunea pentru sport și promovează un stil de viață sănătos bazat pe mișcare și alimentație echilibrată, prin organizarea uneia dintre cele mai mari competiții de fitness din România: DY Games.

Prin DY Games, DY Nutrition și-a propus un obiectiv îndrăzneț, acela de a aduce împreună cei mai buni sportivi din întreaga țară care să-și depășească propriile limite și să demonstreze tot ce pot în cursa pentru titlul de cel mai bun sportiv din orașele care sunt în etape.

Competiția se adresează în egală măsură sportivelor și sportivilor din întreaga țară și se vor defășura în două etape: etapa locală, unde au loc calificările pe orașe, și etapa națională. DY Games debutează la Constanța pe 30 iulie 2022. Urmează Cluj – Napoca, București, Brașov, Timișoara și marea finală de la București. Înscrierile pentru fiecare oraș în parte au început deja, iar cei care se simt pregătiți și doresc să participe se pot înscrie foarte ușor pe formularul disponibil pe site-ul dedicat competiției: www.dygames.ro

 

Dorian Yates, 6x Mr. Olympia vine în România pentru marea finală DY Games

 

Pe lângă premiile în valoare de peste 10.000 de euro, marea surpriză a acestei competiții o reprezintă prezența marelui sportiv Dorian Yates cel supranumit The Shadow de presa internațională și recunoscut la nivel mondial pentru performanța de a câștiga de 6 ori consecutiv mult râvnitul titlul de Mr. Olympia. Dorian Yates este un exemplu și o sursă de inspirație pentru mulți sportivi din întreaga lume și va fi o onoare să fie pe scenă alături de sportivii care se întrec în această competiție și să îi premieze personal. Prin organizarea acestei competiții, DY Nutrition își dorește să arate cât de important este sportul pentru un stil de viață sănătos și să inspire generațiile tinere prin puterea exemplului. Și în domeniul fitnessului se poate face performanță prin disciplină, determinare și pasiune.

 

DY Games este o competiție organizată de DY Nutrition, companie internațională din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, construită de către o echipă de specialiști în nutriție, bazată pe experiența de neegalat a legendarului câștigător a 6 titluri de Mr. Olympia, Dorian Yates.

Organizator: DY Nutrition România

Parteneri: Scandinavia Fitness School, Just Fit, Welness Solutions Inc., Toorx,

Robert Cercel – Intense Fitness, Fit Gym Constanța

Partener de hidratare: Dorna

Instituții partenere: Primăria Municipiului Constanța, Primăria și consiliul local Cluj-Napoca, Primăria Municipiului București, Primăria Municipiului Brașov, Primăria Municipiului Timișoara.

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *