Home Testez Esti pregătit să supravieţuieşti în sălbăticie? (P)
Esti pregătit să supravieţuieşti în sălbăticie? (P)

Esti pregătit să supravieţuieşti în sălbăticie? (P)

0
Distribuie pe:

de Silviu Martin

 Ai ceea ce trebuie să-ţi conduci echipa într-o situaţie extremă?

Anul acesta de 1 mai ai şansa să descoperi cum te descurci într-un mediu total necunoscut şi sălbatic din Munţii Apuseni, să înveţi competenţe de supravieţuire şi de leadership şi să le şi pui în practică în cadrul unei simulări de echipă.

sursa foto- Martin Adventures
sursa foto- Martin Adventures

Prin Survival & Leadership Adventure Camp, 30 aprilie – 3 mai, Munţii Apuseni vei dobândi şi exersa competenţe din trei zone diferite: Supravieţuire, Outdoor şi Leaderhsip.

De ce e tare să participi la această tabără?

  • Inveţi tehnici practice de supravieţuire. La final vei şti cum să îţi procuri hrană şi apă, cum să aprinzi focul, cum să îţi construieşti un adăpost, care sunt nodurile importante în supravieţuire, vei exersa tehnica de căţarare pe stâncă şi altele
  • Leadershipul înseamnă acţiune, iar în această tabără sunt nenumărate oportunităţi pentru a exersa competenţele specific, cu oameni şi situaţii reale.
  • Leadershipul nu ţine de titulaturi. Vei învăţa să conduci, să influenţezi şi să iei decizii, indiferent de rolul şi poziţia ta în echipă.
  • În natură nu există scurtături sau locuri în care să te poţi ascunde de cum eşti tu de fapt. Până la urmă, toate aceste caracteristici ies la suprafaţă, atât aspectele pozitive cât şi cele care pot fi îmbunătăţite. Poate fi un proces dureros, dar echipa de suport va fi alături pentru crearea unei experienţe puternice şi pozitive.
  • Situatiile imprevizibile sunt ceva obişnuit, lucrurile rareori funcţionează conform planului. În tabără vei învăţa să te adaptezi  şi să iei decizii bune.

Afla mai multe detalii despre program şi despre cum te poţi înscrie pe www.martinadventures.ro/survival-adventure-camp.html sau trimite un email pe adresa silviu@martinadventures.ro

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *