Home Antrenamente Experimentul 2 săptămâni de provocări sportive
Experimentul 2 săptămâni de provocări sportive

Experimentul 2 săptămâni de provocări sportive

0
Distribuie pe:

Ultimele două săptămâni din starea de urgență, încheiată pe 15 mai,  am încercat un experiment împreună cu voi, comunitatea de sportivi amatori: am lansat în fiecare zi câte o provocare sportivă, pe care fiecare să o execute singur, fie la el acasă, fie în kilometrul acela amărât de lângă casă :D, așa cum prevedea ordonanța în ceea ce privește activitățile sportive în pandemie.

Au fost 11 provocări sub motto-ul Jos kilograme/Sus mișcare, ce au inclus alergare, bicicletă, abdomene și planks.

Cum a fost și cum ne-a fost? 😀

Am descoperit că sunteți în formă chiar și după aproape 2 luni de lockdown :), mulți dintre voi ați continuat să faceți sport în perioada stării de urgență, poate la o intensitate mai scăzută dar oarecum regulat. Am avut și pace-uri wow ale participanților alergători din program, în jur de 4 min/km și majoritatea cu pace-uri decente după orice standard, au fost dintre voi care ați “depășit norma”: provocarea era de 10 km și au fost participanți care au făcut semi-uri :D. Cineva cică a pierdut un pariu și a făcut un ultra :)).

 

 

Am simțit că inițiativa noastră a venit să umple totuși un gol, pe care l-am resimțit cu toții în perioada de lockdown, pe nivele diferite: motivația cam plecase la plimbare. Am primit multe comentarii și mesaje în direcția asta și ne-am bucurat: că v-a prins bine să fiți provocați la mișcare :).

 

Am pornit în trombă provocările, cu promisiunea unui mic premiu la final pentru 3 dintre cei care rezistă cu stoicism la toate provocările, au fost mulți participanți inițial la primele evenimente dar cei care au perseverat până la final și care au trimis dovezi și capturi cu rezultatele efortului nu au fost foarte mulți :). Ei sunt cei care au intrat în tragerea finală la sorți pentru premiu, felicitări încă o dată! 🙂

 

Câștigătorii au fost răsfățați  de catre Isostar cu un kit pentru a-și susține antrenamentele și le mulțumim pentru suport!

Kitul contine:

  • BAUCKHOF TERCI OVAZ FARA GLUTEN, BOGAT IN PROTEINE, PENTRU SPORTIVI 400 G
  • BAUTURA IZOTONICA ISOSTAR FAST HYDRATION FRESH, 500 ML
  • SARIALIS NAPOLITANE MULTIVITAMINE CIOCOlLATA ALBA 6×20 G
  • ISOSTAR HIGH ENERGY BAR ANTIOXIDANTI MERISOARE, 3X40 G
  • SAC ANTRENAMENT ISOSTAR

 

Toți cei care au trecut prin toate provocările au primit câte o invitație la duatlonul pe care îl organizăm în toamna, la Mogoșoaia, Duathlon Series Mogoșoaia :D. By the way, va asteptam si pe voi, inscrierile sunt deschise! 😀

Sperăm ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine până în toamnă și să prindem cât mai multe competiții sportive în ceea ce a mai rămas din acest sezon competițional, mai ales că acum câteva zile autoritățile au anunțat că una dintre măsurile de relaxare este și cea a reluării competițiilor.

Noi am primit cu bucurie vestea asta și sperăm că în scurt timp să ne întoarcem la alergările noastre de grup din Văcărești: Ne antrenăm în natură, unde va așteptăm să dați join dacă nu ați reușit până acum.

Weekend minunat în continuare vă doresc, plin cu sport și mișcare, acum ca suntem liberi sa facem asta! 🙂

 

Roxana

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *