Home Cei mai cool Felix Baumgartner, primul om care a sărit din stratosferă, vine în România!
Felix Baumgartner, primul om care a sărit din stratosferă, vine în România!

Felix Baumgartner, primul om care a sărit din stratosferă, vine în România!

0
Distribuie pe:

Primul om care a spart bariera sunetelui, Felix Baumgartner,  a sărit în 2012 din stratosferă, într-un salt istoric urmărit cu sufletul la gură de întreaga planetă.

Ei bine, săptămâna viitoare, Felix vine în premieră în România, pentru a vorbi la un event de business leadership, este vorba despre Conferința de Leadership Enlightening 3.0 – Editia “Business Odyssey”, organizată de Expo Media, membru Marketing Insiders Group.

Adrenallina este unul dintre partenerii media ai evenimentului. Vom fi prezenți la conferința de presă susținută de Felix Baumgartner și sperăm să avem ocazia de a-i adresa câteva întrebări. Dacă aveți o curiozitate arzătoare față de omul care a sărit din stratosferă, esențializați-o într-o întrebare, la finalul acestui post. Cea mai inspirată întrebare propusă de voi îi va fi adresată :), și mă întorc cu răspunsul în dinți!

Felix Baumgartner2

Evenimentul va avea loc pe 23 octombrie, la Stejarii Country Club, iar focusul atelierelor, care durează o zi întreagă, privește următoarele teme: strategii preventive de afaceri în contexte de piață imprevizibile; schimbarea organizațională; metode moderne de generare a performanței-record; managementul inteligent al oamenilor, solutii nonconformiste pentru cresterea cifrelor de afaceri.

Felix Baumgartner va vorbi, așa cum ne așteptam, despre depășirea limitelor. Saltul lui ar trebui așezat în dreptul acestei sintagme, în dicționar.

Iată momentul:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FHtvDA0W34I]

Alături de Felix, vor participa ca speakeri și:

Heather White – CEO, 2020 Communications Inc, Canada; Jean-François Fallacher – CEO, Orange Romania; Alex Gavan – Speaker Inspirational si alpinist de altitudine extrema, Romania; Youssef Hautier – Managing Director, Sonic+Pay; Robert Murray – CEO, GPG Technical Services, Canada; Christopher Neesham – Psiholog Corporatist si Instructor, Australia; Catalin Velescu – Managing Director, 3M Romania. Conferinta va fi moderata de Oana Marinescu – Facilitator Strategic, Consultant Comunicare si Fondator OMA VISION. Invitat special lifestyle: Mihaela Radulescu.

 

Teaser_Enlightening_3.0

“Cea de-a treia ediție a conferințelor de leadership Enlightening, Business Odyssey cu Felix Baumgartner, reprezintă dovada vie că noțiunea de imposibil nu există și că piața de evenimente din România evoluează de la an la an. Inițiativa de business de anul acesta reprezintă o reală provocare atât pentru echipa Marketing Insiders Group, cât și pentru toți cei care vor fi prezenți în saăa. Va fi o experiență care va rămâne și va schimba paradigme.” afirmă Mădălina Vilău – CEO, Marketing Insiders Group.

Conferința este sustinuta de Orange România – Galaxy Sponsor iar Bitdefender este Speed Sponsor.

La categoria Supporting Partners, Enlightening 3.0 beneficiază de sprijinul companiilor: Competence Call Center, SWISS, Stejarii Country Club, Midocar, OMA VISION, Mystery Shopping Agency, Customer Service School, IAB, Saveur.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *