Home Testez Final de sezon, început de antrenamente. Ce e CR7 Drive?
Final de sezon, început de antrenamente. Ce e CR7 Drive?

Final de sezon, început de antrenamente. Ce e CR7 Drive?

1
Distribuie pe:

Ușor, ușor încep să fac mai multe antrenamente în timpul săptămânii, nu doar pe la competiții, în weekend. Știu, e final de sezon, dar ce se construiește acum, pe vreme rece, se vede la anul.

Mai sunt câteva puncte competiționale interesante la care voi fi la start – Maratonul Internațional București, evident :), din acest weekend, unde voi face pentru prima dată ștafetă de 10 kilometri cu încă 3 colegi – Oana, Cezar și Purcaru – și Duatlonul Pegas, de la Buftea – obiectivul aici este să mă chinui mult mai puțin decât am făcut-o la triatlonul Buftea! 🙂

*update Maratonul București 😀

 

stafeta

 

Pentru la anul planul este acesta: să scap de panica înotului, s-o depășesc, s-o stăpânesc și să devin asistenta lui Poseidon, zeul mării! Să îi țin calculele, dosarele, să îi dau latitudinea, longitidinea, cotele… Vreau să fiu în apă ca la mine acasă!

Pentru asta, trebuie să petrec, nu-i așa, ceva mai mult timp în apă. Am început deja, merg de cel puțin 2 ori pe săptămână la Daimon.

Cu ocazia asta, pentru că voi avea nevoie de un energizant de susținere la antrenamente, voi testa o băutură de nutriție sportivă lansată recent de Herbalife. Este vorba despre Herbalife 24 CR7 Drive, o băutură hipotonică dezvoltată în parteneriat cu renumitul fotbalist, Cristiano Ronaldo, ambasador al brandului.

 

cr7-lansare
Cristiano Ronaldo

 

Ce conține Herbalife 24 CR7 Drive?

Băutura conţine carbohidraţi şi electroliţi pentru menţinerea performanţei de anduranţă şi este recomandată atât sportivilor profesioniști cât şi pasionaților de sport care înțeleg importanţa unei nutriții adecvate.

Se pare că formula băuturii ține cont de nevoile nutriționale specifice ale lui Ronaldo, pentru a-l ajuta să își optimizeze performanța dar este recomandată oricui practică activităţi sportive de anduranţă, ce presupun efort fizic prelungit.

Nu conține arome sau îndulcitori artificiali. Și vă mai spun ce conține după ce o testez propriu-zis! Acestea fiind zise, o tai la înot!

herba-articol
@Daimon pool

 

Ne vedem duminică, la startul MIB! 🙂 Ne vedem la următoarea competiție! 🙂

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Comentarii(1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *