Home Life & Style Gătitul reinventat, cu Herbalife Nutrition
Gătitul reinventat, cu Herbalife Nutrition

Gătitul reinventat, cu Herbalife Nutrition

0
Distribuie pe:

Herbalife Nutrition, companie globală în domeniul nutriției, a lansat Cartea sa de bucate cu 80 de rețete culinare din Europa și Africa.

Împărțite în 4 categorii diferite: shake-uri și băuturi, fel principal, gustări și deserturi, rețetele sunt ușor de preparat și de integrat în dieta zilnică, dar și o sursă de inspirație în bucătărie.

 

 

Peste jumătate dintre rețete sunt inspirate de membrii din comunitatea Herbalife din Europa și Africa, iar celelalte au fost create de Rachel Allen, un celebru bucătar irlandez, jurnalistă și autoarea acestei cărți. Stilul culinar al lui Rachel se concentrează pe prepararea de mâncăruri simple, dar delicioase, folosind ingrediente de calitate care conferă savoare deosebită preparatelor. Chef Rachel împărtășește, de asemenea, obiectivul Herbalife de a promova o nutriție echilibrată și de a găsi modalități inteligente de a integra produsele în rețete delicioase.

Am testat si noi un preparat din carte, este vorba despre desertul fulger cu iaurt si cacao :). A iesit cam asa:

 

Not too bad, huh? 🙂

 

Reteta e aici:

 

Toate rețetele din carte au fost testate de echipele de Cercetare Știintifică și Dezvoltare Herbalife Nutrition, menționându-se clar mărimea porțiilor, valorile nutriționale, proveniența ingredientelor și etichetele de alergeni și preparatele potrivite pentru vegetarieni și vegani.

„Prin această selecție de rețete, Herbalife Nutrition și-a dorit să aducă oamenii mai aproape prin dragostea lor pentru mâncare”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria. „Scopul Cărții de bucate a fost acela de a valorifica întreaga noastră gamă de produse și de a oferi clienților noștri mai multe variante de a le consuma. Produsele Herbalife sunt versatile pentru a fi folosite în multe ocazii, transformând mesele în momente deosebite și combinând gustul minunat al mâncării nutriționale cu nevoile zilnice pentru o varietate de mese principale, gustări și deserturi”.

„M-am bucurat de fiecare minut în care am testat rețetele în bucătărie și am explorat arome noi și captivante! De la gazpacho spaniol la biscuiți crocanți specifici zonei de Nord, la falafel grecesc și ciocolată din sudul Africii, fiecare poate găsi o rețetă interesantă pentru a-și impresiona prietenii și familia. Nu sunt doar delicioase, ci și pline de fibre și nutrienți, care contribuie la un stil de viață sănătos și activ”, a declarat Chef Rachel Allen.

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *