Home Competitii Haiduci și domnițe, mountainbike de toamnă la Moara Vlăsiei
Haiduci și domnițe, mountainbike de toamnă la Moara Vlăsiei

Haiduci și domnițe, mountainbike de toamnă la Moara Vlăsiei

0
Distribuie pe:

Povestea de toamnă la concursul de ciclism Haiduci și Domnițe, organizat de Riders Club, se va scrie în 25 septembrie 2016. Traseul se desfășoară în pădurea Surlari, în porțiunile deschise de câmpie și potecile de pe malul lacului Moara Vlăsiei.

 Voinicii rideri și curajoasele domnițe au la dispoziție trei trasee pe care le pot străbate: 

Scurt – 17 km, pentru începători și cursele Family, respectiv participanți care au împlinit vârsta de minim de 5 ani;

Standard – 30 km, pentru riderii cu experiență care vor să își testeze rezistența;

Epic – 60 km, pentru cei mai antrenați în cursele lungi de MTB.

(c) Andrei Craioveanu
(c) Andrei Craioveanu

 

Traseele croite de echipa MPG împreună cu multiplul campion Răzvan Jugănaru sunt condimentate cu toate elementele unei povești cicliste deosebite în natură: cățărari prin inima labirinturilor de copaci, sprinturi pe adevărate rute forestiere, întrevederi liniștitoare cu iazurile de la marginea pădurii, oferind una dintre cele mai spectaculoase rute din calendarul de evenimente al Riders Club.

 Ultima zi de înscriere în competiția Haiduci și Domnițe este 22 septembrie și se face exclusiv online pe pagina concursului de pe www.ridersclub.ro.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *