Home Competitii Hit the Top Challenge, concurs de sprint montan în Bucegi

Hit the Top Challenge, concurs de sprint montan în Bucegi

0
Distribuie pe:

 Pe 9 iunie vă așteaptă ediția a a doua Hit the Top Challenge, un concurs de alergare montană ajuns la a 2-a ediție, organizat de OUTDOOR România. Traseul are o lungime de 17 kilometri și o diferență de nivel de 3.000 de metri. Startul este la intrarea în Parcul Național Bucegi, satul Poarta, Bran, situat la o altitudine de 908 metri.

Hit the Top Challenge

Categoriile de concurs sunt masculin 16-35 ani, masculin peste 35 ani și feminin open.

Puncte de control la urcare:

1. – Poiana Ciubotei (1.195 metri) – control

2. – Ieșirea din Căldarea Mijlocie (înainte de grohotiș) – hidratare și control

3. – Cătunul Ciubotei (1.965 metri) – control

Punct intoarcere:

Vârful Scara (2.421 metri) – control

Punctele de control la coborâre sunt cele de la urcare în ordine inversă, iar finish-ul este același cu punctul de start.

Iată și câteva recomandări din partea organizatorilor:

– folosirea bețelor (porțiunea de grohotiș dintre Căldarea Mijlocie și Superioară este destul de solicitantă, de asemenea porțiunea dintre Cătunul Ciubotei și creastă), folosirea camel bak-urilor, foiță de vânt, pantofi de sport cramponați.

 Validarea înscrierilor și preluarea pachetului de concurs se fac în ziua competiției, între 6 și 8 dimineața, la van-ul OUTDOOR România, prezent la start. La ora 9 se dă startul, iar ora limită de întoarcere de pe traseu este 12.30.

Înscrierile se fac până pe 6 iunie, la adresa ionfreeride@yahoo.com, iar detalii complete despre eveniment regăsiți aici.

Evenimentul este sprijinit de partenerii: Clinica ProVita, Columbia Sportswear, Honey Energy, Lemarco SA, Absolut Outdoor, Trepte, Primaria Bran, Pensiunea Cehov – Bran.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *