Home Life & Style Invitație la răsfăț pentru femeile active în luna martie
Invitație la răsfăț pentru femeile active în luna martie

Invitație la răsfăț pentru femeile active în luna martie

0
Distribuie pe:

 

7Heaven, brandul internațional de măști pentru  înfrumusețare, invită  doamnele și domnișoarele la momente de răsfăț și relaxare,  după antrenamentul de la sală.

 

Astfel, luni 5 martie și marți 6 martie, brandul a pregătit un  loc special pentru ele, un  colț din al șaptelea cer unde să primească un cadou  cu ocazia lunii martie, luna dedicată femeilor: la ieșirea de la clasele de sport și fitness, domnițele vor fi invitate să își aplice o mască textilă pentru față cu infuzii de ingrediente naturale, pentru o porție rapidă de hidratare a tenului și  vor avea parte de o ședință de masaj al brațelor.

 

Cele două zile de răsfăț se vor desfășura la centrul de fitness Happy Gym (adresa: Sos. Progresului, Nr. 151-171, Sector 5, București).

 

 

Ele vor  primi încă o mască  de la 7Heaven cu care să continue acasă rutina de îngrijire săptămânală a tenului: masca peel off, textilă cu infuzie de argilă, cu nămol sau exfoliantă, cu ingrediente naturale precum ceai verde, castravete și lămâie, pulpă de rodie, miere de Manuka, și multe altele dintr-o gama variată.

Domnițele se vor bucura de hidratare post workout, cu băutură naturală Sloop – sucuri din fructe și legume care nu conțin aditivi, coloranți, arome sau zahăr adăugat.

 

De asemenea, fiecare dintre cei care “calcă pragul” 7Heaven luni și marți și beneficiază de sesiunea de răsfăț intră intr-o tombolă , care va desemna 3 câștigătoare ale câte unei invitații VIP la Convenția Internațională de Fitness, organizată de Fitness Scandinavia la București, pe 12 și 13 mai.

Brandul nu neglijează însă domnii – pentru că 7Heaven are și măști  pentru față adresate bărbaților, aceștia vor primi în dar măștile speciale pentru ei, dacă vor vizita spațiul de activare.

 

 

 

# # #

Despre 7Heaven

7th Heaven este un brand internațional de măști de înfrumusețare pentru față, păr și picioare, create de specialiști, cu ingrediente naturale din toate colțurile lumii. Produsele sunt cruelty free – brandul militează împotriva testării pe animale. În România, produsele se găsesc la www.my7thheaven.com/ro

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *