Home Cei mai cool Lumină de aur, primăvară și adrenalină pe bicicletă!

Lumină de aur, primăvară și adrenalină pe bicicletă!

0
Distribuie pe:

Pentru că a venit primăvara 🙂 ne delectăm cu un video pe măsură, marca Aaron la Rocque, un tip foarte tânăr și foarte talentat despre care am mai scris. (http://adrenallina.wordpress.com/2012/01/20/un-video-spectaculos-marca-aaron-larocque/) Aaron La Rocque este specializat în filmări HD și spoturi video în diverse sporturi, în special mountain bike, și la acest moment este unul dintre cei mai căutați specialiști în domeniu, deși nu a absolvit cursuri de specialitate și are doar 24 de ani.

Rideri de renume internațional îi caută compania lui și a camerei sale video iar unul dintre ei este și Strahan Loken (32 de ani), un cunoscut rider canadian.În filmul de mai jos vom înțelege și de ce îl caută toți pe băiatul ăsta 🙂

Project Gold a fost filmat timp de 6 zile, la sfârșitul lui august 2010, în pădurile din paradisiaca insulă Vancouver, din Canada. “Ideea  fost să filmăm doar lumina de aur a apusului. Nu poți filma mai mult de 45 de minute chestia asta, așa că eficiența este cheia. E un concept la care mă gândesc de mult, mă bucur mult că l-am făcut până la urmă”, spunea La Rocque într-un interviu.

Așadar, lumină de aur, primăvară și adrenalină pe bicicletă. Enjoy!

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *