Home Competitii Măcin Mountain Fun – mtb și alergare
Măcin Mountain Fun – mtb și alergare

Măcin Mountain Fun – mtb și alergare

0
Distribuie pe:

 

 

Asociaţia Bike Works îi invită pe toţi pasionaţii de ciclism şi alergare să se încrie la „Măcin Mountain Fun 2017”, cel mai mare eveniment sportiv din Dobrogea de Nord, care va avea loc în Munţii Măcinului în perioada 10-11 iunie 2017, cu startul din apropierea localităţii Greci, din judeţul Tulcea.

Aşa cum este spiritul evenimentului MMF, toţi participanţii, dar şi susţinătorii acestora vor avea parte de distracţie, într-un cadru natural deosebit în zona Pietrele Mariei, unde se va putea şi campa.

În cadrul „Măcin Mountain Fun 2017”, aflat la a treia ediţie sub această formă „multi-sport”,  se va lua startul în tradiţionalul concurs de ciclism montan „Măcin XC” (ediţia a cincea), cel de cros montan „Măcin Cross” (la a treia ediţie), dar şi în cursa pentru copii Junior Hercinic MTB.

Concursul de MTB Măcin XC va avea din punct de vedere al dificultăţii două trasee: unul pentru Amatori care nu va fi foarte solicitant fizic şi va avea o tehnicitate usoara-medie, şi unul pentru Elite ce va avea urcări solicitante, dar şi coborâri spectaculoase şi periculoase.  Măcin Cross este concursul destinat pasionaţilor de alergare montană care se vor putea bucura de un traseu conceput special pentru ei, care nu este foarte solicitant fizic, având o tehnicitate uşoară spre medie. Concursul pentru copii Junior Hercinic MTB va fi pe 11 iunie şi va fi organizată de partenerii din Asociaţia Beetle Bike.

Detalii despre competiție sunt pe www.bikeworks.ro. Înscrierile online se vor închide pe 31 mai 2017, cu menţiunea că înscrieri se pot face şi la faţa locului, în număr limitat. La finalul evenimentului câştigatorii mici sau mari vor merge acasă cu peste 80 de premii, iar ceilalţi concurenţi pot câştiga produse la tombolă oferită de sponsori.

Măcin Mountain Fun 2017 este organizat de Asociaţia Bike Works, Primăria Greci, Asociaţia Mecanturist şi Asociaţia Beetle Bike. Sponsori ai evenimentului sunt: Vinuri de Macin, Winmarkt, Daily Open House, MausBike, Intersport, Elite Gym, Yves Rocher, Sprint Sports, Dr.Oetker, Scott, Prodconfort, Ursus, Bikefun, Gradinita şi Terra Hercinica. Parteneri sunt: Parcul Naţional Munţii Măcinului, UVSAR, Top Media, Cronometraj.ro, THT studios şi Casa de Cultură „Grigore Kiazim” Măcin”. Parteneri media sunt: Freerider.ro, Explore, DirtBike, I-bike.tv, InfoEST si liberinmiscare.ro, Adrenallina.ro.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *