Home Competitii Mountainbike la Maratonul Dunării, la Giurgiu
Mountainbike la Maratonul Dunării, la Giurgiu

Mountainbike la Maratonul Dunării, la Giurgiu

0
Distribuie pe:

La final de octombrie, după un sezon plin, cu trasee variate și frumoase, cu multe provocări, echipa Riders Club se îndreaptă către hotarul cu Bulgaria, scăldat de apele Dunării unde va avea loc deja cunoscutul concurs ciclist de la Prundu, din județul Giurgiu.

Traseele sunt desenate în sudul județului Giurgiu, de Răzvan Jugănaru și echipa Riders Club, oferind variante generoase de a explora toate frumusețile naturale ale zonei de câmpie, pe distanțe de 16 km și 45 km. Pe traseul scurt de 16 km pot concura participanți începând cu vârsta de 5 ani, la curse Family, sau individuale, în funcție de vârstă și abilitate. Riderii experimentați, care vor să își testeze limitele pe final de toamnă, pot aborda cursa de 45 de km, accesibilă de la vârsta de 13 ani, cu gradul 3 din 5, ca dificultate, și cu diferențe de nivel de până la 300 de metri.

 

(c) Marian Dumitru
(c) Marian Dumitru

 

După această aventură MTB, fiecare concurent se va putea delecta cu un pahar de vin fiert, produs din roadele podgoriilor locale.

Înscrierile se fac online în pagina dedicată competiției Maratonul Dunării de pe platforma Riders Club – www.ridersclub.ro, până miercuri, 26 octombrie, inclusiv. Tot acolo se regăsesc informații despre trasee, pachetul competițional și serviciile evenimentului.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *