Home Competitii MTB și alergare la Satu Mare
MTB și alergare la Satu Mare

MTB și alergare la Satu Mare

0
Distribuie pe:

 

Sportivii sunt invitați la cea mai veche competiție de moutain bike și alergare din județul Satu Mare, care a ajuns în acest an la cea de-a 14-a ediție – TOUR DE TUR CBA – 2019.

 

Concursul va avea loc anul acesta de 1 iunie în locul deja bine cunoscut: în zona lacului Mujdeni. În centrul atenției, pe lângă concurenți vor fi în continuare Ariile Protejate „Râul Tur”. Concurenții vor lua startul de lângă lacul Mujdeni și vor vizita zona lacului de acumulare Călinești Oaș, râul Tur și Viile Remetea Oașului.

Pentru detalii și înregistrare la concurs:  www.tourdetur.ro, sau pagina Facebook: Tour de Tur.

Probele de concurs:

Trasee mountain bike

  • Race: 34 km, diferență de nivel: 800 m+
  • Maraton: 65 km, diferență de nivel: 1200 m+

 

Trasee alergare

  • Cross: 12 km, diferență de nivel: 380 m+
  • Semimaraton: 25.5 km, diferență de nivel: 800 m+

 

Pentru cei cu mai puțin spirit competitiv, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate. Organizatorii pregatesc si o expoziție mobilă despre Ariile Protejate Râul Tur.

 

Taxele de înscriere early bird (până la sfârșitul lunii martie) costă 50 de lei pe traseele scurte și 70 de lei pe traseele lungi. Din 1 aprilie acestea se scumpesc la 70, respectiv la 90 de lei. Va exista și posibilitatea înscrierii la fața locului dar la un preț mai ridicat și fără tricou în kitul de start.

 

Organizatorul concursului este Societatea Carpatină Ardeleană Satu Mare. Sponsor principal: CBA.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *