Home Competitii Parc de distracții la Maratonul Olteniei 2017!
Parc de distracții la Maratonul Olteniei 2017!

Parc de distracții la Maratonul Olteniei 2017!

0
Distribuie pe:

 

Ne vedem și anul ăsta la startul Maratonul Olteniei, un combo sportiv de 2 zile, în weekendul 26-27 august, adică la finalul acestei săptămâni! ☺

Sâmbătă este mountain bike, traseu scurt și lung (detalii trasee aici) duminică alergare, traseu de 10,5 k sau semimaraton, detalii pe pagina de concurs: http://www.maratonulolteniei.ro/trail-running.

Se întâmplă tot felul de nebunii la Râmnicu Vâlcea weekendul acesta, așa că ar fi bine să fiți acolo! ☺

Nu de alta, dar este singurul concurs sportiv adresat amatorilor care are propriul soundtrack! – detalii aici.

De asemenea, banii strânși din taxele de înscriere vor fi donate către Centrul de Transfuzii Râmnicu Vâlcea, care urmează să fie dotat cu echipamente medicale performante. Pe site-ul de concurs există un buton dedicat persoanelor care nu sunt sportive sau care nu pot dona sânge, dar care doresc să contribuie printr-o donație financiară pentru această cauză – http://www.maratonulolteniei.ro/cauza-sociala

Organizatorul Maratonului – Grupul CEZ în România – s-a gândit și la însoțitorii sportivilor și le-a amenajat un adevărat parc de distracții în Zăvoi, parcul din Râmnicu Vâlcea unde e amenajat startul și finish-ul competiției! Ia priviți ce ne așteaptă pe toți, concurenţi, susţinători, copii, în acest spațiu:

 

Zona de hidratare şi alimentare

Zona, susţinută de Adrem, este amplasată exact în zona controlată de start-finish, loc unde toţi concurenţii se vor putea alimenta şi răcori după terminarea curselor.

Recuperare după efort

Susținută de RC Europe, zona este dedicată participanţilor care vor avea ocazia să se relaxeze după cursă, mai ales dacă participă la COMBO (ambele zile de cursă).

Dacă te întorci de pe traseu, îţi poţi odihni picioarele păşind pe o alee terapeutică sau intrând într- o zonă specială pentru streching. Zona este deschisă în ambele zile de competiție. Aici, antrenori specializaţi te vor ajuta să faci câteva exerciţii de revenire după efort.

Sport & health counter

Susţinută de Ciga Energy, aceasta este o zonă tehnică şi utilă, destinată tututor persoanelor prezente în parc. Aici vei primi un “contor” pe hârtie cu anumite detalii despre starea ta sportivă şi de sănătate (greutate, înălţime, masă musculară). În plus, dacă ai mai şi participat la una dintre competiţii, vei afla diferite informaţii despre starea ta sportivă și de sănătate (greutate, înălţime, loc ocupat, timp parcurs, viteza medie, și altele).

Photo booth

Una dintre cele mai apreciate zone de anul trecut revine şi la ediţia din 2017. Firma de avocatură Țuca Zbârcea & Asociaţii te aşteaptă după terminarea curselor, alături de prieteni şi însoţitori, pentru a imortaliza atmosfera din parcul Zăvoi. Toţi doritorii vor primi o amintire personalizată de la cabina foto din această zonă.

Refresh

Pentru a te recupera şi răcori după cursă, Sloop te aşteaptă în zona de revitalizare de la finish cu fructe proapete şi reci, precum şi cu sucurile lor naturale şi pline de vitamine, numai bune după efort!

Masaaaaj

După efort, masajul poate fi unul din cele mai plăcute moduri de recuperare. AEM te invită după ce treci linia de finish să te bucuri de o sesiune de masaj realizată de terapeuţi profesionişti.

Fun, fun, fun

Toţi cei care ajung în parcul Zăvoi pe parcursul celor două zile ale evenimentului sunt invitaţi alături de prieteni şi familie la această competiţie unde lupta este cu ceasul. Tot ce trebuie să faci este să rezolvi în echipă provocările primite de la animatori în timpul pus la dispoziţie. Dacă le rezolvi pe toate, câştigi. Zona este susţinută de Ernst & Young.

Zona Copiilor

Pe lângă cursa dedicată lor, copiii au o zonă specială în cadrul evenimentului, susţinută de Comranado. Aici vor putea să participe la atelierele de lego, unde vor realiza alături de instructori o turbină de vânt. Atelierele durează între 45 – 60 de min şi sunt deschise pentru 8 copii/sesiune.

Dacă trebuie să aştepţi un pic până la următoarea sesiune, micuțul tău poate participa la o cursă de orientare în Parcul Zăvoi! Instructorii de la stand vor ghida participanții pe un traseu cu posturi de control, cu ajutorul unei hărţi şi a unei busole. Ai liber apoi la explorat!

Zona Rezultatelor live

La scurt timp după ce ai terminat cursa, poţi afla cum te-ai descurcat, urmărind rezultatele live. Ce timp ai obţinut, ce loc ai în clasament – toate aceste date vor fi disponibile atât online, pe site-ul oficial, precum şi la faţa locului, în zona de live results, susţinută de Ness.

Zona sporturilor de familie

Maratonul Olteniei este un eveniment dedicat întregii familii, aşa că vei putea să participi alături de cei dragi la jocurile sportive din zona Family sports area, susţinută de Fine Consulting: basket, fotbal, coarda elastică și altele.

Pasta party!

Doar ce ai încheiat una dintre competiţii? Urmează o porţie gustoasă de paste. Tot ce trebuie să faci este să vii la zona susţinută de Inform Lykos cu bonul primit în kitul de participare!

Experienţe VR

Dacă vrei să vezi cum e să alergi la o cursă în New York sau să sari cu paraşuta, mergi la standul susţinut de Ericsson. Aici te vei putea proiecta cu ajutorul ochelarilor 3D în experiențe sportive, de la alergat şi skydiving, până la scuba diving.

Zona mașinii oficiale

Dacă ai ajuns în parcul Zăvoi, trebuie să treci neapărat şi pe la zona susţinută de Toyota, acolo unde va fi expus un nou model din gama Toyota, care va fi şi maşina oficială a Maratonului Olteniei.

Pe lângă activităţile de la aceste zone, în parc vor fi şi Energix şi Calorix, personaje care reprezintă energia electrică şi gazele naturale. 🙂 Misiunea lor va fi să anime atmosfera și să se distreze!

 

Vă las cu trailerul MO 2017, ne vedem curââând ☺

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *