Home Competitii Participi la Winter Tri mâine? Poți câștiga un abonament la CrossFit!
Participi la Winter Tri mâine? Poți câștiga un abonament la CrossFit!

Participi la Winter Tri mâine? Poți câștiga un abonament la CrossFit!

0
Distribuie pe:

Hei! Participi mâine la Winter Tri? Cum stai cu emoțiile? 🙂 Dacă ți-ai ridicat kitul de concurs, o să găsești acolo și Adrenallina, cu un concurs simpatic: intri la noi pe site (ah, stai, că ești deja aici dacă citești asta! :)), te înscrii la Newsletterul nostru și intri în cursa pentru câștigarea unui abonament de 12 ședințe de CrossFit, de la băieții CrossFit Groove!

Ce e CrossFit? Un sport care combină elemente din multe alte sporturi, haltere, gimnastica, atletism, și care dezvoltă forța unui sportiv, prin stimularea sistemului cardiovascular – se lucrează la intensitate, și cu repetări. CrossFit-ul ajută și la înot, pentru că se exersează mult în apnee, o stare specifică înotului.

Anunțăm câștigătorul concursului luni – duminică cred că toată lumea e ocupată cu refacerea de după cursă! 🙂 Extragerea random a câștigătorului se face dintre cei care s-au înscris la newsletterul Adrenallina!

Să ne vedem cu bine mâine dimineață la start! Baftă în cursă!

Afis wintertri challenge 2015

 

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *