Home Competitii Pegas Duatlon Buftea: 50% reducere la înscriere pentru domnițe
Pegas Duatlon Buftea: 50% reducere la înscriere pentru domnițe

Pegas Duatlon Buftea: 50% reducere la înscriere pentru domnițe

0
Distribuie pe:

Sâmbătă, 29 octombrie, se va desfășura la Buftea cea de-a 3-a ediţie a Duatlonului organizat de Asociaţia Pegas Triatlon Club. Această ediţie a duatlonului, împreună cu Triatlonul din vară, întregeşte seria evenimentelor sportive organizate în oraşul Buftea.

Sportivii amatori vor putea participa alături de profesionişti la proba individuală sau în ştafetă.

Cu aceeaşi ocazie, ca şi la Triatlonul din vară organizat tot la Buftea, şi copiii se vor putea întrece în alergare, cu starturi separate şi pe distanţe adecvate vârstei acestora.

Concurenţii de la Duatlon vor alerga 4 km, apoi vor pedala 20 km şi vor încheia cu încă o probă de alergare tot de 4 km.

 

duatlon

 

Startul şi sosirea vor avea loc în dreptul Calului Bălan iar traficul rutier va fi oprit pe perioada derulării competiţiei pe str. Independenţei, str. Ştirbei Vodă, str. Cloşca, str. Horia şi Aleea cu brazi.

Cu totul inedit pentru astfel de concursuri, dar devenit tradiţie la Buftea, organizatorul cu sprijinul Primăriei Buftea oferă o reducere de 50% a taxei de înscriere pentru persoanele de sex feminin precum și pentru concurenții cu domiciliul în localitatea gazdă, Buftea.

Detalii suplimentare despre înscrieri și program se regăsesc pe pagina competiției, la http://www.duathlon.ro/, dar și pe pagina de Facebook a evenimentului, respectiv https://www.facebook.com/PegasDuatlon/.

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Buftea, Redis, Silkat, Sloop, Fundatia Emag, NoStress Events, Modernism, Domeniul Stirbey, Sailfish, Trimag, Adrenallina.ro.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *