Home Competitii RUNFEST Half Marathon, pe 20 septembrie în Băneasa!
RUNFEST Half Marathon, pe 20 septembrie în Băneasa!

RUNFEST Half Marathon, pe 20 septembrie în Băneasa!

0
Distribuie pe:

Concursul de alergare RUNFEST, aflat la cea de a patra ediție, vine pe 20 septembrie cu o serie de noutăți pentru toți cei care acceptă invitația la distracție prin sport: 6 curse de alergare în pădurea Băneasa, pe parcursul a 3 trasee, cu noi provocări și surprize pentru participanți.

RUNFEST Half Marathon are 3 trasee din care puteți alege: 5 kilometri, 10 kilometri și 21 kilometri semimaraton în pădure. Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani și să se asigure că au o stare bună de sănătate ce le permite să termine cu bine un concurs de alergare.

Înscrierile la RUNFEST Half Marathon sunt deschise online până pe 16 septembrie pe pagina oficială: www.runfest.ro, cu selectarea evenimentului din Băneasa. Până pe 13 septembrie e valabilă taxa redusă de concurs. Pe pagina Facebook a evenimentului puteți urmări ultimele noutăți: https://www.facebook.com/runfest.

3

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *