Home Stiri S-a lansat stonefeet, shop de articole sportive
S-a lansat stonefeet, shop de articole sportive

S-a lansat stonefeet, shop de articole sportive

0
Distribuie pe:

 

Sa lansat magazinul sportiv stonefeet, ce oferă o gamă variată de produse pentru ciclism, alergare și drumeție. Shop-ul poate fi accesat și online, la www.stonefeet.ro.

 

stonefeet se adresează nu doar atleților de performanță, ci mai ales celor care devin atleți în momentul în care aleg sportul și îl integrează natural în stilul lor de viață. Fie că este vorba de echipament de alergare pentru o competiție de atletism sau de alegerea produselor pentru plimbările cu bicicleta în timpul liber, personalul oferă recomandări, sprijin si sfaturi utile atât sportivilor de performanță, cât și celor care achiziționează pentru prima dată echipament sportiv.

 

Sportul ocupă un loc fruntaș în viețile noastre și știm cât de importantă este alegerea și folosirea echipamentul adecvat atunci când faci mișcare. Experiența în domeniu și pasiunea reprezintă fundamentul brandului stonefeet. Ne dorim să fim aproape de clienți și de nevoile lor, să le oferim soluții personalizate, implicându-ne, în același timp, în comunitățile sportive din România. Ne dorim să susținem inițiativele care provoacă oamenii la mișcare și promovează sportul ca stil de viață, devenind astfel un punct de pornire și interacțiune pentru toți cei care aleg aventura atunci când ies din casă. Începând de astăzi, așteptăm toți iubitorii sportului să ne treacă pragul în magazinul fizic, dar și online”, declară Laura Bunescu, director general stonefeet.

 

Brandurile găzduite de magazin sunt: Cannondale, GT, Giro, Bell, Blackburn, Fabric, Sugoi, Crankbrothers, Garmin, Michelin și ON Running.

 

Pe lângă produsele existente în showroom, e-shop-ul completează gama pentru sporturi precum drumeție, hiking, camping, schi și snowboard, alăturând branduri precum NordBlanc, Buff, The North Face și Salomon.

 

stonefeet înțelege importanța comunităților sportive locale și le va oferi pe viitor ocazii de interacțiune și de învățare prin evenimente organizate în mod constant.

 

Magazinul stonefeet este situat pe Splaiul Unirii nr. 96, Sector 4, București, iar programul de lucru este de luni până vineri între orele 11:00 – 19:30 și sâmbăta între 10:00 – 14:00.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *