Home Competitii Să ne răcorim-vine Aqua Challenge, maraton de înot în mare!
Să ne răcorim-vine Aqua Challenge, maraton de înot în mare!

Să ne răcorim-vine Aqua Challenge, maraton de înot în mare!

0
Distribuie pe:

Pe 22 august e distracție la mare! Vine a 5-a ediție Aqua Challenge – maraton de înot în Marea Neagră, cu 3 probe și distanțe pentru toată lumea. Avem, așadar:

Poba super scurtă- 500 de metri

Proba scurtă- 1500 metri

Proba lungă – 5000 de metri

Aqua-Challenge-Mamaia-2015---WEB-800x600-Start--inscrieri

Înscrierile sunt deschise și se pot face accesând formularul de înscriere de pe site-ul competiției. Locurile sunt limitate la 350 la toate probele. Vor fi doua zile dedicate: vineri, 21 august (predarea kiturilor și ședința tehnică) și sâmbătă, 22 august (predare kituri de concurs și desfășurarea propriu-zisă a evenimentului).

Detalii despre programul regulament, probe, concurenți înscriși și kit de concurs vizitați trichallenge.ro/aquachallenge, iar pentru a fi la curent cu noutățile acestei ediții urmăriți pagina de facebook a evenimentului.

Competiția se va desfășura în zona Plaja Zoom Beach din Constanța.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *