Home Competitii Se apropie Pitesti Half Marathon!
Se apropie Pitesti Half Marathon!

Se apropie Pitesti Half Marathon!

0
Distribuie pe:

 

Pitesti Triathlon Team anunță startul înscrierilor pentru toate probele de la Piteşti Half Marathon, competiţie aflată la cea de-a doua ediţie. Cei care doresc sa ia startul la aceasta competiţie o pot face la: https://pitestitriathlon.ro/inscriere/

 

Înscrierile se pot face până pe data de 24 Aprilie. Distantele sunt: 21 km(semimaraton), 10km(cros),  5 km (cursa populara)  şi cursa copiilor pe distanţe de 300, 600 şi 1200 m, în functie de vârstă.

 

Zona de start/finish va fi in Piata Primariei din Strada Victoriei.

 

Pornind din Piata Primariei se parcurge Strada Victoriei, cu trecere prin Piata Vasile Milea, continuand pe Bulevardul I.C. Bratianu si pe Calea Bucuresti unde se intoarce si se va parcurge traseul in sens invers pentru incheierea turei. Punctul de hidratare va fi in zona de start.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *