Home Competitii Se apropie semimaratonul Pe Argeș în Jos!
Se apropie semimaratonul Pe Argeș în Jos!

Se apropie semimaratonul Pe Argeș în Jos!

0
Distribuie pe:

Se apropie cu paşi repezi luna decembrie şi s-au deschis înscrierile pentru conpetiția de alergare Pe Argeş în Jos, de la Piteşti. Concursul se află la a III-a ediție și va avea loc duminică, 18 decembrie.

Semimaraton „Pe Argeş în Jos” este un eveniment sportiv de agrement care incurajeaza mişcarea în aer liber şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

Vor fi 3 probe: semimaraton, cros – 14 km si cros – 7 km, şi cu un traseu ce parcurge aleile parcurilor Ştrand şi Lunca Argeşului.

Pentru toate detaliile referitoare la concurs și pentru înscrieri sunt detalii la www.PeArgesInJos.ro si la evenimentul de pe Facebook https://www.facebook.com/events/1319356984763510/

 

logo

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *